Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

29 Ιουνίου 2022

Φιλική ισοπαλία με την Άντερλεχτ (2018)


Σαν σήμερα στις 29/6/2018, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στην Ολλανδία, την Άντερλεχτ, με την οποία αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2...

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στο πρώτο ημίχρονο αρκετά νωθρός ψάχνοντας να βρει χημεία και πατήματα, χωρίς ωστόσο να βγάλει αρκετές φάσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Αρκέστηκε σε έναν παθητικό ρόλο απέναντι στην Άντερλεχτ η οποία πίεσε ψηλά, έβγαλε φάσεις, εκτέλεσε στημένα και γενικά πάταγε αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο. 
 
Ο ΠΑΟΚ δεν είχε καλή λειτουργία ούτε στον αμυντικό τομέα και από δυο πανομοιότυπες φάσεις δέχτηκε δυο εύκολα γκολ στο τέλος του ημιχρόνου, από τον Μπορνόβ (43') και τον Γκέρκενς (45').

Στο δεύτερο ημίχρονο ο "Δικέφαλος του Βορρά" μπήκε φανερά πιο ενεργητικός και βελτιωμένος με τον Καντουρί στην πρώτη του επαφή στο γήπεδο να καταφέρνει να μειώσει στο 48', με ωραία προσπάθεια και σουτ έξω από την περιοχή.

Ο ΠΑΟΚ πίεσε ψηλά, η παρουσία του Λάμπρου ήταν και σε αυτό το φιλικό πολύ καλή δείχνοντας για δεύτερο σερί ματς καλά δείγματα στα πλάγια της επίθεσης. Ο ΠΑΟΚ βρήκε και δεύτερο γκολ στο 53'με τον Καντουρί, μετά από σέντρα του Λάμπρου να πιάνει ψηλοκρεμαστή κεφαλιά και να νικάει τον αντίπαλο πορτιέρε.

Η ομάδα μας δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ αναπτύχθηκε αισθητά καλύτερα βγάζοντας πιο ολοκληρωμένες ενέργειες και θα μπορούσε να πάρει το ματς σε μια δυο καλές ευκαιρίες που είχε, ιδιαίτερα στο τέλος του αγώνα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (α' ημίχρονο):
Πασχαλάκης, Βαρέλα, Χατσερίδης, Κρέσπο, Μάτος, Χαρίσης, Μαουρίσιο, Ενρίκε, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κουλούρης.

ΠΑΟΚ (β' ημίχρονο): Ρέι, Μαλεζάς, Βαρέλα (71’ Μιχόγεβιτς), Κίτσιου, Μπαλογιάννης, Κάνιας, Σάκχοφ, Ελ Καντουρί, Λάμπρου, Ζαμπά, Μυστακίδης.

Άντερλεχτ: Ντιντιγιόν, Σα, Μπορνόβ, Μίλιτς, Καγέμπε, Κουμς, Σελεμέκερς, Τρεμπέλ, Ντιματά, Γκέρκενς, Μουσόνα.


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4