Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

23 Μαΐου 2022

Σαν σήμερα "έφυγε" ο Παναγιώτης Ποικιλίδης (2014)

Σαν σήμερα στις 23/5/2014, "έφυγε" από τη ζωή ο Παναγιώτης Ποικιλίδης,  σε ηλικία μόλις 49 ετών...

Ο άδοξος χαμός του "αγαθού γίγαντα" ήρθε μετά τη μάχη που έδινε για τη ζωή του τις τελευταίες μέρες στην εντατική της Γενικής Κλινικής. Θυμίζουμε πως την Τετάρτη 21/5/2014, είχε υποβληθεί σε πολύωρη επέμβαση στην καρδιά και την Παρασκευή, σαν σήμερα 23/5, η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση.
Το άκουσμα της είδησης του θανάτου του, έσπειρε τη θλίψη στην ασπρόμαυρη οικογένεια, καθώς πολλοί δυσκολευόταν να το πιστέψουν. 
 
Συντετριμμένοι μετά την θλιβερή είδηση, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης και σύσσωμο το ΔΣ μετέφεραν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ο Παναγιώτης έφυγε για τη γειτονιά των Αγγέλων σε ηλικία 49 ετών. Ήταν εν ενεργεία παράγοντας του ΠΑΟΚ από το 2007.

Στην αθλητική του σταδιοδρομία -σαν παλαιστής- πήρε μέρος σε τρεις Ολυμπιάδες (1984, 1992, 1996). Το 1984 τερμάτισε 4ος το 1984 και το 1996, 5ος....

Οι ΣΦ ΠΑΟΚ τον αποχαιρέτισαν με το παρακάτω μήνυμα ...
"Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Π.Ποικιλίδη για τον άδικο και πρόωρο χαμό του. Ακόμη ένας μάγκας ΠΑΟΚτσής έφυγε, μεγαλώνοντας έτσι τον ασπρόμαυρο ουρανό. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει Γίγαντα και Αδερφέ μας."

Τον ζούσαν καθημερινά. Ήταν η συντροφιά τους, η ασπίδα τους, ένας άνθρωπος που μπορούσε καλά να τους καταλάβει ως αθλητής.
Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή τους αποχαιρέτισαν τον Παναγιώτη Ποικιλίδη.

"Το σοκ και η οδύνη είναι τεράστια για την απώλεια του Παναγιώτη Ποικιλίδη. Πάντα δίπλα μας στις αποστολές και την καθημερινότητα, πάντα πρόθυμος να μας συμπαρασταθεί και να μας υποστηρίξει, ο Παναγιώτης ήταν ένα πραγματικό μέλος της οικογένειάς μας.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές είμαστε συντετριμμένοι για τον απροσδόκητο χαμό του και θα μας λείψει η παρουσία του δίπλα μας. Ο Παναγιώτης, ως άνθρωπος του αθλητισμού και μάλιστα σε υψηλότατο επίπεδο, είχε πάντα τον τρόπο να μας δώσει κίνητρο.

Θα είμαστε δίπλα σην οικογένειά του, όπως εκείνος ήταν πάντα δίπλα μας. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους. Καλό ταξίδι φίλε Παναγιώτη...

Ποδοσφαιριστές ΠΑΕ ΠΑΟΚ"

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε δύο μέρες αργότερα (25/5) στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρα στην Καλαμαριά.

Έξω από τον Ναό υπήρχαν δύο μεγάλες σημαίες η μία ελληνική και η άλλη του ΠΑΟΚ, καθώς ο Παναγιώτης αγωνίστηκε με τα χρώματα τόσο της Εθνικής ομάδας πάλης, όσο και αυτής του Δικεφάλου.

Πάρα πολλοί ήταν αυτοί που έδωσαν το παρόν και ξεπροβόδισαν τον Παναγιώτη στην τελευταία του κατοικία. Μεταξύ τους σύσσωμη η διοίκηση της ΠΑΕ, εκπρόσωποι της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη, καθώς και πρώην συναθλητές του και Ολυμπιονίκες.

Μαζί τους και εκατοντάδες απλοί ΠΑΟΚτσήδες που η αγάπη τους για τον ΓΙΓΑΝΤΑ με την παιδική ψυχή, τους οδήγησε στο Ναό της Μεταμορφώσεως και ευχήθηκαν στον Παναγιώτη το καλό ταξίδι...


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4