Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

29 Μαΐου 2022

Φιλική νίκη επί του Πανσερραϊκού (2007)


Σαν σήμερα στις 29/5/2007, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε σε φιλικό παιχνίδι στην Τούμπα τον Πανσερραϊκό, επί του οποίου επικράτησε εύκολα με 4-1...

Το σκορ άνοιξε στο 44' με εκτέλεση φάουλ ο Λάμπρος Βαγγελής, ο οποίος ήταν και ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ στο πρώτο 45λεπτο.

Στο 71ο λεπτό, ο Σουλίδης έστρωσε στον Τάντιτς ο οποίος ισοφάρισε, αλλά στο επόμενο λεπτό ο Σουλίδης ανέτρεψε τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο εντός περιοχής και ο "παθών" δεν αστόχησε από το σημείο του πέναλτι.

Δύο σουτ από το ύψος της περιοχής, στο 82’ και το 90’, διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. Ο Μπρέγκου ήταν σκόρερ σε αμφότερες τις περιπτώσεις. Ο υπό δοκιμή ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ άρεσε, έδειξε πως κινείται σωστά στον χώρο του της μεσαίας γραμμής (αμυντικός μέσος η θέση του), ενώ δε δίσταζε να δοκιμάζει το πόδι του από απόσταση, κάτι που στο φιλικό με τον Πανσερραϊκός τον αποζημίωσε.

Όσον αφορά στους Βραζιλιάνους, έπαιξαν για δεύτερη φορά μετά το ματς στα Γιαννιτσά. Ο Μπαϊάνο, ο οποίος είχε απογοητεύσει την περασμένη εβδομάδα, έδειξε πως διαθέτει τεχνικά χαρίσματα και ταχύτητα, ενώ μερικές ενέργειές του ξεσήκωσαν και την εξέδρα. Ο Άλαν, αγωνίστηκε τμηματικά για 80 λεπτά, δίχως όμως να εξαχθούν σοβαρά συμπεράσματα καθώς δεν πιέστηκε από τους αντίπαλους επιθετικούς.

Τέλος, ο Μιλάμπο δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο, ενώ ο Φοφανά έδειξε να έχει καλά πατήματα και να ακολουθεί τις φάσεις.

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ:
Κυριακίδης, Αραμπατζής (46’ Μπρέγκου), Κωνσταντινίδης, Άλαν (70’ Βοσκόπουλος), Μιλάμπο (80’ Αλαν), Φοφανά, Ζαγοράκης (70’ Μανουσαρίδης), Γεωργιάδης (46’ Μπαλάφας), Μουμίν (46’ Χριστοδουλόπουλος), Βαγγελής (46’ Δελήμπασης), Μπαϊάνο.

Πανσερραϊκός: Κάλινιτς (46' Βαλσαμάκης), Σαλέπης, Κοσμίδης (46' Φεύγας), Σίρμπα (32' Γιούρκιτς, 62' Μπαρλέτα), Δήμου, Παπαδόπουλος (32' Σινανίδης), Ρούτσης, Ελευθεριάδης (65' Κίτας), Μίνγκας (46' Τάντιτς, 73' Παπαδόπουλος), Μινέιρο (52' Σιδηρόπουλος), Ζαχαρίου (58' Σουλίδης).

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4