Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

12 Ιανουαρίου 2022

Αγχωτικό τρίποντο με Κούρτιτς - Ζαμπά (2022)


Σαν σήμερα στις 12/1/2022, σε εξ αναβολής παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής, ο ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα τον Παναιτωλικό με 2-0 ...


Ο Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα, τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Λύρατζη, Ίνγκασον, Μιχαηλίδη, Ροντρίγκο, αμυντικά χαφ τους Κούρτιτς, Τσιγγάρα, μπροστά τους τους Μουργκ, Ντόουγκλας, Μιτρίτσα και στην κορυφή της επίθεσης τον Κάρολ Σφιντέρσκι σε ένα 4-2-3-1.

Μόλις στο 9ο λεπτό, ο Μελίσσας απέκρουσε το πέναλτι του Κούρτιτς! Το πέναλτι το κέρδισε ο Σφιντέρσκι σε ανατροπή του από τον Μελίσσα, όμως η εκτέλεση του Σλοβένου δεν ήταν καλή δίνοντας τη δυνατότητα στον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού να αποκρούσει με το πόδι.

Είκοσι λεπτά αργότερα, το σκορ άνοιξε ο Κούρτιτς με πέναλτι (χέρι του Ντουάρτε) που δόθηκε με τη βοήθεια του VAR, καθώς ο βοηθός και ο ρέφερι δεν είδαν καμία παράβαση! 

Στο 33ο λεπτό ο Μελίσσας απέκρουσε εντυπωσιακά τη βολίδα του Ντόουγκλας, μετά από εξαιρετική κομπίνα των παικτών μας, με τον πρώην τερματοφύλακά μας να εισπράττει τα συγχαρητήρια του Κούρτιτς!

Η εικόνα του ΠΑΟΚ στο πρώτο μισό του παιχνιδιού ήταν ικανοποιητική κατά διαστήματα, όμως στο μεγαλύτερο μέρος της επανάληψης δε συνέβη το ίδιο, με την ομάδα να προβληματίζει!

Στο 52ο λεπτό, είχε δοκάρι ο Παναιτωλικός σε κεφαλιά του Βέργου, στο 74ο λεπτό, ο Φλόρες πάνω στη γραμμή απομάκρυνε την κεφαλιά του Κούρτιτς και στο 81ο λεπτό, μετά από λάθος του Μιχαηλίδη, ο Λύρατζης την τελευταία στιγμή πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ, μπροστά από αντίπαλο!

Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 92ο λεπτό με σκόρερ τον Ζαμπά, ο οποίος με την επιστροφή του στην ομάδα βρήκε δίχτυα και το πανηγύρισε με απίστευτο τρόπο!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ:
Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Ροντρίγκο (62' Βιεϊρίνια), Κούρτιτς, Τσιγγάρας (70' Σβαμπ), Μουργκ (70' Ζαμπά), Ντόουγκλας, Μιτρίτσα (77' Σίντκλεϊ), Σφιντέρσκι (77'  Τσόλακ).

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Λούι, Μαλής, Βργκοτς, Κορνέλιους, Τσιγγάρας (86' Μπελεβώνης), Φλόρες, Ντουάρτε (75' Καρέλης), Μπαρμπόσα (86' Μόρσεϊ), Μεντόσα (75' Μάρτενσον). Βέργος

....................................

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, δήλωσε αισιόδοξος για τη δύσκολη συνέχεια που περιμένει τον ΠΑΟΚ στη σεζόν, μετά τη νίκη (2-0) επί του Παναιτωλικόυ και το ποδαρικό στο 2022.


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βιεϊρίνια μετά τον αγώνα...

 «Πρώτα απ' όλα εύχομαι καλή χρονιά σε όλους, υγεία πάνω απ' όλα, χωρίς προβλήματα για εμάς και όλες τις ομάδες, να μπορούμε να συνεχίσουμε να παίζουμε και να χαίρεται και ο κόσμος. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που θέλαμε. Πήγαμε καλά μετά από ένα διάστημα απουσίας λόγω κορωνοϊό. Ήμασταν καλοί. Ξεκινήσαμε με νίκη και καλή εμφάνιση τη χρονιά».

Για την άποψη του σχετικά με τη δύσκολη συνέχεια και το συμπυκνωμένο πρόγραμμα: «Από τη στιγμή που θα είμαστε υγιείς, νομίζω ότι θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτά τα παιχνίδια. Δύσκολο είναι όχι μόνο για εμάς, για όλες τις ομάδες. Έχουμε δουλέψει σωστά, είμαστε προετοιμασμένοι για αυτά τα παιχνίδια. Έχουμε μεγάλο ρόστερ, ήρθαν παλιοί και νέοι παίκτες, νομίζω θα τα καταφέρουμε, έχουμε προετοιμαστεί σωστά».

Για την προσωπική του κατάσταση: «Είμαι καλά, προσπαθώ να είμαι ασφαλής, χωρίς προβλήματα. Να βοηθήσω την ομάδα, είτε παίζοντας είτε όχι. Το σημαντικό είναι να κερδίζουμε».

........................................

Οι δηλώσεις του Ράζβαν Λουτσέσκου μετά το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Τούμπας για την 16η αγωνιστική της Super League 2021-22 αποκλειστικά από την κάμερα του PAOK TV.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4