Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

03 Φεβρουαρίου 2021

Η μεταγραφή Ζαγοράκη στη Λέστερ (1998)

Σαν σήμερα στις 3/2/1998, ο Θοδωρής Ζαγοράκης έπαιρνε τον δρόμο για το Λέστερ, μετά την «περήφανη» συμφωνία του Μπατατούδη με την αγγλική ομάδα …
Ο τότε πρόεδρος του ΠΑΟΚ, επικαλέστηκε σαν δικαιολογία ότι δεν επιτρέπεται να μπουν εμπόδια στην εξέλιξη του παίκτη και έτσι αφού ο Μπάτμαν εισέπραξε ένα σημαντικό ποσό, ο Ζαγοράκης βρέθηκε στις «Αλεπούδες»!
Λίγοι φίλοι τον αποχαιρέτισαν κατά την αναχώρησή του από το «Μακεδονία», με τον ίδιο να δίνει την υπόσχεση ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει και πάλι στον Δικέφαλο του Βορρά!

Μια υπόσχεση που τελικά τηρήθηκε, καθώς το καλοκαίρι του 2006 επέστρεψε στον ΠΑΟΚ επί προεδρίας Γούμενου. Την επόμενη χρονιά ανέλαβε τη διοίκηση της ΠΑΕ, συσπειρώνοντας γύρω από την ομάδα χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες!
Το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, πριν αναχωρήσει για την Αγγλία, ήταν αυτό της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στην Ξάνθη.
Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν τον ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα, αλλά όταν μπήκε σαν αλλαγή στο 68’ στη θέση του Τζο Νάγμπε, ο κόσμος τον αποθέωσε, με το σύνθημα, «δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ, αρχηγέ!» να δονεί την ατμόσφαιρα.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4