Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

17 Δεκεμβρίου 2020

Έμεινε στην ισοπαλία η "Κ20" στον Βόλο! (2015)

 
Σαν σήμερα στις 17/12/2015, για την 3η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 στον Βόλο με τον τοπικό Ολυμπιακό ...

Σε παιχνίδι για το οποίο δεν υπήρχε κανένα ενδιαφέρον για τον Δικέφαλο, καθώς η πρωτιά στον όμιλο ήταν εξασφαλισμένη, ο Τούντορ ξεκίνησε με τους Μελίσσα, Σκόνδρα, Δεληγιαννίδη, Κοροβέση, Τοπαλίδη, Κάκκο, Τσελεπίδη, Πατράλη, Δημητριάδη, Άντονις, και Συράκο σε ένα 4-3-3. 

Ο Τούντορ παρέταξε μια ενδεκάδα αποτελούμενη από παίκτες της Κ20 με την προσθήκη των Μελίσσα, Σκόνδρα, Κοροβέση, Άντονις. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο γήπεδο και είχαν 1-2 ευκαιρίες για να προηγηθούν, αλλά αυτός που βρήκε πρώτο το δρόμο για το πλεκτό ήταν ο ΠΑΟΚ στο 16' με τον Δημητριάδη που με σουτ στην κίνηση μετά από εξαιρετικό γύρισμα του Κάκκο νίκησε τον Δασκαλάκη!!!
Ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια έλεγξε το ρυθμό του αγώνα, αλλά στο 32ο λεπτό, με γκολ από το πουθενά ο Βόλος ισοφάρισε! Σύγχυση στην περιοχή μας, αδυναμία να διώξουν μια εύκολη μπαλιά και ο Αλαμάνης έκανε το 1-1. 

Στην επανάληψη ο Δικέφαλος δεν απειλήθηκε από τους γηπεδούχους, οι μικροί έβγαλαν πάθος στο παιχνίδι τους και προς το τέλος της αναμέτρησης είχαν την ευκαιρία να φύγουν με το διπλό από την πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Στο 84ο λεπτό, ακυρώθηκε γκολ του Άντονις καθώς νωρίτερα χρεώθηκε με φάουλ ο Κοροβέσης (δεν φάνηκε να υπάρχει) και στο 92ο λεπτό, χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Κοροβέση από πλάγια θέση να σουτάρει δυνατά άουτ... 
Οι συνθέσεις:

Ολυμπακός Βόλου: Δασκαλάκης, Καρράς, Ντάσιος (46' Κεσίδης), Αρβανίτης, Χιντζίδης, Νάστος, Σκοπελίτης (65' Γκουγκούδης), Τσιλιγγίρης (54' Παναγιώτου), Κυζιρίδης, Νικολιάς, Αλαμάνης.

ΠΑΟΚ: Μελίσσας, Σκόνδρας, Δεληγιαννίδης (85' Κτιστόπουλος), Κοροβέσης, Τοπαλίδης, Κάκκο (85' Παναγιωτίδης), Τσελεπίδης, Δημητριάδης, Άντονις, Πατράλης και Συράκος (46' Κούστα). 

............................................... 

Ο Ιγκόρ Τούντορ, στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου τόνισε πως το παιχνίδι ήταν μια ευκαιρία να ξεκουράσει τους βασικούς του παίκτες. 
Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την αναμέτρηση και τις ευκαιρίες που έδωσε στους νεαρούς: "Είδα ενδιαφέρονται πράγματα σήμερα, ενώ σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι δεν τραυματίστηκε κανείς. Είχαμε ήδη προκριθεί και δεν ήθελα να επιβαρύνω τους παίκτες της Κυριακής, γι αυτό και χρησιμοποίησα τα παιδιά της Κ20. Δεν ήθελα να πάρω ρίσκα καθώς θέλω μόνο την νίκη την Κυριακή".

Για την επικείμενη περίοδο των μεταγραφών: "Ξέρω ότι είναι ένα θέμα που απασχολεί τα Media. Για εμάς είναι ένα ξεκάθαρο θέμα και δεν αλλάζει από τους μέσους όρους τραυματισμών. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να βελτιώνεται ο καθένας από εμάς στην δουλειά του. Συμβαίνει κάθε Κυριακή σε όλα τα γήπεδα της Ευρώπης, είναι χιλιάδες λεπτομέρειες που πρέπει να έχουμε την προσοχή μας, εμείς και οι ποδοσφαιριστές αλλά όλα αυτά είναι φυσιολογικά πράγματα".

Για τον Κυριάκο Σαββίδη: "Ο Κ.Σαββίδης θα μπορούσε να παίξει αλλά πριν δύο ημέρες ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις γι΄αυτό προτιμήθηκε να μην αγωνιστεί".

Για τις μεταγραφές και τον ρόλο του Ιβάν Σαββίδη: "Μιλάμε σε καθημερινή βάση και γίνονται πολλές συζητήσεις. Όλα εξαρτώνται από τον κ.Σαββίδη που έχει την τελική ευθύνη. Όλα θα κινηθούν όπως εκείνος θα αποφασίσει".
…………………………………. 

Ο Νίκος Κοροβέσης τοποθετήθηκε μετά την λήξη του αγώνα στον Βόλο...
Αναλυτικά ο νεαρός άσος επισήμανε: 

"Προσπαθώ να βρω ρυθμό αφού δεν έχω πολλά παιχνίδια. Είμαι χαρούμενος που είχαμε μια αξιοπρεπή παρουσία στο παιχνίδι. Θέλουμε το κύπελλο. Πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε στον τελικό".
………………………………… 

Ο Τάσος Δημητριάδης στις δηλώσεις του ήταν -όπως είναι φυσιολογικό- χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε, αλλά και για την ευκαιρία που του έδωσε ο Τούντορ. 
Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την εμπειρία που έζησε: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος για το γκολ που σημείωσα, αλλά και για τις ευκαιρίες που δίνει ο ΠΑΟΚ σε εμάς τους νεαρούς. Αισθάνθηκα πολύ ωραία με αυτό που έκανε ο ΠΑΟΚ δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά της Κ20. Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό στο παιχνίδι. Για να είμαι ειλικρινής δεν πίστευα ότι θα αγωνιστώ, αισθάνθηκα φοβερά". 

Και συνέχισε: "Ήταν πολύ θετικό για όλους αυτό που έγινε σήμερα και ελπίζω να συνεχιστεί και στο μέλλον. Είναι μεγάλο κίνητρο για εμάς η συμμετοχή σε τέτοια ματς. Μας βοηθάνε πολύ και οι παίκτες της πρώτης ομάδας. Και μόνο το γεγονός ότι μπαίνουμε στην αποστολή σημαίνει κάτι πολύ σημαντικό!" 

Όσο για τη συνέχεια της διοργάνωσης: "Μακάρι να καταφέρουμε να πάμε στον τελικό. Όλοι ευχόμαστε να συμβεί. Αν δώσουμε το καλύτερο εαυτό μας, πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε". 

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4