Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

12 Οκτωβρίου 2020

Λευκή ισοπαλία υπό βροχή στην Τούμπα (1975)

Σαν σήμερα στις 12/10/1975, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε σε φιλικό παιχνίδι στην Τούμπα τον Πανιώνιο και ενώ είχε ήδη διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της περιόδου 1975-1976, το τέλος του οποίου βρήκε την ομάδα μας πρωταθλήτρια Ελλάδας για πρώτη φορά στην ιστορία της …

Ο Δικέφαλος με τον Γκιούλα Λόρνατ στον πάγκο του, μπροστά σε 1.000 θεατές (566 τα εισιτήρια) έχοντας αρκετούς αναπληρωματικούς στη σύνθεσή του, αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την αθηναϊκή ομάδα, σε μια αναμέτρηση που έγινε υπό συνεχή βροχή και την παρακολούθησαν λίγοι θεατές.

Σε έναν ολισθηρό αγωνιστικό χώρο, ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή, χωρίς όμως οι επιθετικοί μας να καταφέρουν να φτάσουν σε κάποιο γκολ, μέχρι τη στιγμή που ακούστηκε το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Παναγιωτίδη.

Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Κερμανίδης, Γκουερίνο, Αναστασιάδης, Γούναρης, Καπουσούζης και από τον Πανιώνιο οι Ιντζόγλου Μωραϊτέλης, Παπασίκας, Καπίρης.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Φούρτουλα, Γούναρης, Καπουσούζης, Νταβασίλας, Πέλλιος (75’ Παπαδόπουλος Κ.), Βούλγαρης, Κερμανίδης, Μουρατίδης, Γκουερίνο, Αναστασιάδης, Ασλανίδης (46’ Ιωσηφίδης).

Πανιώνιος: Φίλης (46’ Κάκκαρης), Καπίρης, Καλογερόπουλος (46’ Χριστοδούλου), Παπασίκας, Ιντζόγλου (75’ Σπαθάρος), Μωραϊτέλης, Εμβολιάδης, Μάκος, Ψιμόγιαννος (46’ Πλεξίδας), Μαυρίκης, Τσίκας (46’ Σκαβάρας).
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4