Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

12 Οκτωβρίου 2020

Φιλικό διπλό στις Σέρρες (1980)

Σαν σήμερα στις 12/10/1980, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στις Σέρρες τον Πανσερραϊκό, εκμεταλλευόμενος την δεκαπενθήμερη διακοπή του πρωταθλήματος και ενώ είχαν ήδη παιχτεί οι πέντε πρώτες αγωνιστικές του …

Ο Δικέφαλος σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι πήρε τη νίκη με 2-4, με τους παίκτες και των δύο ομάδων να προσφέρουν πολύ καλό θέαμα. 

Ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και ο Πανσερραϊκός στην επανάληψη. Στο 5’ ο Σέχιτς σταμάτησε το σουτ του Δαμανάκη και στο 9’ μετά από σέντρα του Μπάτση ο Δημητρίου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. 

Στο 17’ ο Δαμανάκης πλάσαρε τον Σέχιτς και ο Ταράσης απέκρουσε με το χέρι. Ο διαιτητής Τσολάκης έδειξε την άσπρη βούλα, με τον Σαράφη να ευστοχεί και να κάνει το 1-1. 

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Δαμανάκης σέντραρε και ο Βασιλάκος (κορυφαίος του ΠΑΟΚ), με κεφαλιά σημείωσε το 1-2. 

Στο 39’ και στο 45’ ο Φούρτουλα με σωτήριες επεμβάσεις κράτησε το προβάδισμα του ΠΑΟΚ, ενώ στο 60’ ο Σίγγας ανέτρεψε τον Αναστασιάδη μέσα στην περιοχή, δόθηκε το πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Πανταζής, με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι μας. 

Στο 69’ δόθηκε νέο πέναλτι για τον Πανσερραϊκό, το κέρδισε ο Αναστασιάδης, το εκτέλεσε ο ίδιος πετυχαίνοντας την ισοφάριση. 

Στο 72’ ο Κούδας με σουτ από τα πλάγια έγραψε το 2-3, για να διαμορφωθεί το τελικό 2-4 στο 90’ από τον Βασιλάκο μετά από πάσα του Σαράφη. 

Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Βασιλάκος, Κούδας και από τον Πανσερραϊκό οι Σέχιτς, Πανταζής και Πάντσιος. 

Οι συνθέσεις: 

Πανσερραϊκός: Σέχιτς (Γκιζέλης), Αϊβαζίδης (Αριτζής), Ταράσης, Πάντσιος, Τραϊανόπουλος, Δεμερτζίδης, Μπάτσης, Δημητρίου, Πανταζής, Κεραμιδάς (Παπαδημητρίου), Γουραλές (Αναστασιάδης).

ΠΑΟΚ: Φούρτουλα, Κερμανίδης, Σάλαμον, Αλαβάντας (46’ Κούδας), Πέλλιος, Δαμανάκης, Σϊγγας, Σαράφης, Βασιλάκος, Γκουερίνο, Αλεξανδρίδης (Γεωργόπουλος).
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4