Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

05 Αυγούστου 2020

Φιλική τριάρα στη Λέστερ (1996)

Σαν σήμερα στις 5/8/1996, ο ΠΑΟΚ, ημέρα Δευτέρα, υποδέχτηκε σε φιλικό παιχνίδι στην Τούμπα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, την αγγλική Λέστερ …
Ο Δικέφαλος με τον Σουηδό τεχνικό Γκίνντερ Μπένγκτσον στον πάγκο του, μπροστά σε περισσότερους από 25.000 θεατές, πήρε τη νίκη με 3-0, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, αν και η ομάδα βρισκόταν σε περίοδο προετοιμασίας ακόμη.
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3’ ο Ζουμπούλης και με τον ΠΑΟΚ να προηγείται με 1-0 πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου όταν ακούστηκε το σφύριγμα του διαιτητή Παπαδόπουλου.
Στο 65’ ο Ζουμπούλης και πάλι νίκησε τον Πουλ κάνοντας το 2-0, για να έρθει στο 76’ ο Βρύζας με κεφαλιά να διαμορφώσει το τελικό 3-0.
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Μιχόπουλος, Παναγιωτίδης, Κατσούρης, Τασιόπουλος, Αλεξίου, Αναστασιάδης (81’ Γιουκούδης), Ζαγοράκης (85’ Χάβος), Πις, Βρύζας, Τουρσουνίδης, Ζουμπούλης.

Λέστερ: Πουλ, Γκάισον, Γουίλτον (80’ Γουέλοκ), Γουότς, Ρόλιγκ (70’ Γουίλσον), Μακ Άνορον, Λένον, Τέιλορ, Ρόσιους, Πάρκερ (80’ Μακ Γκράνον), Γκάμπεν.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4