Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

11 Ιουλίου 2020

Ξεκίνημα στα φιλικά με τεσσάρα (2009)

Σαν σήμερα στις 11/7/2009, ο ΠΑΟΚ έδωσε το πρώτο του φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους, επικρατώντας εύκολα με 4-0 της ερασιτεχνικής Πούτεν, στο «Σπόρτπαρκ Πάτερ Ενγκ», παρουσία και αρκετών φίλων της ομάδας στις κερκίδες …

Το πρώτο τους γκολ με τη φανέλα του «Δικεφάλου» του Βορρά σημείωσαν Φωτάκης και Φιλομένο. Δύο τέρματα σημείωσε ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. 

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 14'. Ο Σνάουτσνερ τροφοδότησε τον Κονσεϊσάο, αυτός πάσαρε στον Φωτάκη, ο οποίος μέσα στη μεγάλη περιοχή, απέφυγε έξυπνα ένα αντίπαλο και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπρούιν. 

Στο 23' ο Μουσλίμοβιτς εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος της ολλανδικής άμυνας, πήρε την μπάλα, απέφυγε τον τερματοφύλακα και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. 

Τρία λετπά αργότερα (26'), μετά από σέντρα του Κονσεϊσάο, ο Φιλομένο στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής, με πλασέ έκανε ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. 

Στο 36' και πάλι μετά από σέντρα του Κονσεϊσάο, μπήκε σφήνα στην πορεία της μπάλας ο Μουσλίμοβιτς, ο οποίος διαμόρφωσε το 4-0. 

Στο 40' στο 58' και στο 88' οι «ασπρόμαυροι» είχαν δοκάρι μετά από προσπάθειες των Μπιζέρα, Λίνο και Φωτάκη. 

Το παιχνίδι έγινε μπροστά σε 1.000 φιλάθλους μεταξύ των οποίων υπήρχαν και φίλοι της ομάδας μας. 

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Λίνο, Σνάουτσνερ (46′ Παντίδης), Τσιρίλο, Μπιζέρα, Γκαρσία, Φωτάκης, Κονσεϊσάο, Σορλέν, Μουσλίμοβιτς, Φιλομένο.

Στο μεταξύ εκείνες τις μέρες εξαντλήθηκαν τα 21.100 εισιτήρια διαρκείας δημιουργώντας έτσι ένα μοναδικό και τεράστιο SOLD OUT. Για μια ακόμα φορά ο μεγάλος λαός του ΠΑΟΚ έδειξε την απίστευτη δύναμή του... 

Τέλος λίγο αργότερα, στις 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδος) υπήρξε και δεύτερο φιλικό με αντίπαλο την DEGRAAFSCHAP, για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4