Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

24 Ιουλίου 2020

Νίκη στο φιλικό με την Όλντενμπουργκ (2007)

Σαν σήμερα στις 24/7/2007, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του επί γερμανικού εδάφους την Όλντενμπουργκ (VfB Oldenburg), την οποία νίκησε με 0-2 … 

Ο Γιώργος Παράσχος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πολλούς παίκτες αλλά και διάφορα σχήματα σε ένα 90λεπτο που πραγματοποιήθηκε υπό ασταμάτητη βροχή. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΟΚ έχασε την πρώτη του ευκαιρία στο 7΄ μετά από σουτ του Σάλμον το οποίο εξουδετέρωσε όμως ο τερματοφύλακας των Γερμανών ο οποίος στο 37΄ μπλόκαρε την κεφαλιά του Νοτιοαφρικανού επιθετικού μας, μετά από σέντρα του Κωνσταντινίδη, για να λήξει το ημίχρονο ισόπαλο 0-0. 

Στην επανάληψη στο 51΄ η μπάλα μετά από την εκτέλεση φάουλ του Χριστοδουλόπουλου πέρασε άουτ ενώ στο 58΄ ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ όταν μετά από κόρνερ του Γκονζάλες ο Μπαλάφας με κεφαλιά έκανε το 1-0. 
Στο 61' ο Χριστοδουλόπουλος με γυριστό σουτ έκανε το 0-2, ενώ προηγήθηκε ωραίος συνδυασμός Βρύζα-Σνάουτσνερ και στο 76΄ μετά από κόρνερ του Γκονζάλες και σύγχυση στα καρέ της Όλντενμπουργκ το σουτ του Αθανασιάδη πέρασε μόλις άουτ. 

Τέλος στο 79' η μπάλα από την κεφαλιά του νεαρού Αθανασιάδη προσέκρουσε στο δοκάρι της Όλντενμπουργκ και κατέληξε άουτ.
 
Οι συνθέσεις:
 
Όλντενμπουργκ: Ντάνερος, Τράι, Πόρκιν, Μπίσκαρουτ, Βόιτσικ, Φαντερλέι, Κλικαφάν, Βέιγκερ, Ποτς, Ρίτσο, Τάιλον. Έπαιξαν ακόμα οι: Ντίβερς, Γιάνσεν, Πλουζμπαμπά, Μοχαμεντάλι, Λεομπάλ, Αλεκμπαλ, Στούμπαρ. 

ΠΑΟΚ (Α' ημίχρονο): Τοχούρογλου, Σνάουτσνερ, Χαραλάμπους, Άλαν, Μελίσσης, Μπαλάφας, Κωνσταντινίδης, Βαγγελής, Ηλιάδης, Σάλμον, Μπαιάνο. 

ΠΑΟΚ (Β' ήμίχρονο): Γλύκος, Σνάουτσνερ (69' Αθανασιάδης), Αραμπατζής, Μελίσσης (69' Μαλεζάς), Μπαλάφας (80' Δελήμπασης), Ορφανός, Μουμίν, Γεωργιάδης, Γκονζάλες, Χριστοδουλόπουλος, 



Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4