Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

16 Ιουλίου 2020

Φιλική νίκη με ανατροπή στο Λεπένσκι (1989)

Σαν σήμερα στις 16/7/1989, ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του πρώτης φάσης της προετοιμασίας του, ενόψει της σεζόν 1989-1990, που πραγματοποιήθηκε επί (τότε) γιουγκοσλαβικού εδάφους (στο Λεπένσκι) αντιμετώπισε τη Μίλοβακ, την οποία κέρδισε με 3-1 …

Ο Δικέφαλος με τον Ολλανδό τεχνικό Ρομπ Γιάκομπς στον πάγκο του, στο πρώτο φιλικό που έδωσε στο αθλητικό κέντρο της περιοχής, αντιμετώπισε μια ομάδα β’ κατηγορίας, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να παρατάσσει μια ενδεκάδα με πολλούς αναπληρωματικούς παίκτες. 

Στο πρώτο ημίχρονο η Μίλοβακ προηγήθηκε με 1-0, όμως στην επανάληψη η είσοδος των Σκαρτάδου, Μητσιμπόνα, Καραγεωργίου, Πλίτση άλλαξε τα δεδομένα!
Ο νεοαποκτηθείς Μητσιμπόνας ισοφάρισε σε 1-1 μετά από μπαλιά του Σκαρτάδου, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια άλλα δύο τέρματα από τους Καραγεωργίου, Πλίτση. 

Οι παίκτες της Μίλοβακ έπαιξαν πολύ σκληρά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σε μια φάση ο Σκαρτάδος από εν ψυχρώ χτύπημα αντιπάλου, ο Γιάκομπς σκέφτηκε να πάρει την ομάδα και να φύγει, αλλά τελικά το παιχνίδι συνεχίστηκε και τελείωσε 3-1. 
Ο τραυματισμός του Γιώργου Σκαρτάδου αποδείχτηκε πως δεν ήταν ιδιαίτερα σοβαρός, καθώς ο παίκτης συνέχισε με την ομάδα την προετοιμασία. 

* Ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 1989 - 1990 είχε από την αρχή ως το τέλος στον πάγκο του τον Ρομπ Γιάκομπς, τερματίζοντας στην 3η θέση. Συγκέντρωσε 46 βαθμούς έχοντας 19 νίκες - 8 ισοπαλίες - 7 ήττες, με τέρματα 49-26. 

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4