Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

05 Ιουνίου 2020

Η μεταγραφή του Ηλία Αναστασάκου (2008)

Σαν σήμερα στις 5/6/2008, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωνε τη δεύτερη μεταγραφική του κίνηση για εκείνη την περίοδο, που είχε να κάνει με την απόκτηση του Ηλία Αναστασάκου …
 
Όπως ανέφερε η ασπρόμαυρη ΠΑΟΚ στη λιτή ανακοίνωσή της: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι συμφώνησε με τον ποδοσφαιριστή Ηλία Αναστασάκο για συνεργασία 2 ετών".
 
Ο παίκτης τον πρώτο χρόνο θα έπαιρνε 80.000€ και τον δεύτερο 90.000€. Αμέσως μετά τις υπογραφές, ο Αναστασάκος δήλωσε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που μου δίνουν την ευκαιρία να βρεθώ και πάλι σε υψηλό επίπεδο. Εύχομαι να τους κάνω υπερήφανους και να δικαιώσω τις προσδοκίες τους. Είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα στην καριέρα μου". 

Από την πλευρά του, ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας είπε: "Προχωράμε με σύνεση και με επίγνωση της κατάστασης στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Κοιτάμε την ουσία, να κάνουμε μια ομάδα έτσι όπως τη θέλουμε. 

Ο Αναστασάκος μπορεί να αποτελέσει μια πολύ καλή λύση. Το ποδόσφαιρο είναι παράξενο. Πολλοί παίκτες αν και είναι σε μικρότερες κατηγορίες έχουν καλή αξία. Πιστεύω ότι θα βοηθήσει".

* O Ηλίας Αναστασάκος, ήρθε στον ΠΑΟΚ από τον Θρασύβουλο με τον οποίον αγωνιζόμενος στην Β' Εθνική τη περίοδο 2007-2008, είχε πετύχει συνολικά 28 γκολ σε 45 εμφανίσεις (σε πρωτάθλημα και κύπελλο) και ήταν πρώτος σκόρερ της Β' Εθνικής κατηγορίας με 18 γκολ. 
Στον ΠΑΟΚ τελικά αγωνίστηκε για μια μόνο σεζόν (2008-2009) και σε 16 παιχνίδια πρωταθλήματος πέτυχε 7 γκολ. Την επόμενη σεζόν συνέχισε την καριέρα του στον Ατρόμητο, με τον οποίον έφτασε σε 2 τελικούς κυπέλλου. 
Περισσότερα για τον παίκτη ΕΔΩ.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4