Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

02 Ιουνίου 2020

Νίκη με φιλική ανατροπή με τη Λάρισα (1974)

Σαν σήμερα στις 2/6/1974, ημέρα Κυριακή, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε σε φιλικό παιχνίδι στην Τούμπα τη Λάρισα, με την οποία κέρδισε με 2-1 …

Ο αγώνας ήταν βραδινός και έγινε κάτω από συνεχή βροχόπτωση, όμως είχε πολύ καλό ρυθμό και ικανοποίησε τον κόσμο που αψήφησε τις καιρικές συνθήκες και βρέθηκε στις κερκίδες. 

Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, με τον ΠΑΟΚ να ανεβάζει την απόδοσή του στην επανάληψη, διάστημα στο οποία σημειώθηκαν και τα τρία τέρματα. 

Η ομάδα της Λάρισας προηγήθηκε στο 53’ με τον Ρακιντζόγλου ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα του Λάζου στον Χατζηιωάννου, μπήκε στη φάση και έκανε εύκολα το 0-1. 

Ο Λάζος «πήρε το αίμα του πίσω» ισοφαρίζοντας το σκορ στο 64’ μετά από ωραία ατομική προσπάθεια, για να έρθει στο 73’ το 2-1, με σκόρερ τον Κερμανίδη. 

Η φάση ξεκίνησε από προσπάθεια του Παρίδη ο οποίος ανατράπηκε λίγα εκατοστά έξω από τη μεγάλη περιοχή, το φάουλ το εκτέλεσε ο Αναστασιάδης, ο Κουβεντάρης απέκρουσε και ο Κερμανίδης που καιροφυλαχτούσε έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα! 

Κορυφαίος του γηπέδου ο Ιωσηφίδης, ενώ διακρίθηκαν ακόμη από πλευράς ΠΑΟΚ οι Γούναρης, Λάζος και Αναστασιάδης. Από την μαχητική Λάρισα ξεχώρισαν οι Μαντζουράκης, Σεϊταρίδης, Κυριακίδης. 

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΟΚ: Χατζηιωάννου, Γούναρης, Ιωσηφίδης, Λάζος, Τσιλιγκιρίδης, Κερμανίδης, Παρίδης, Αναστασιάδης, Αποστολίδης (80’ Καλλιφούλης), Παναγής, Τσακιρόπουλος. 

Λάρισα: Κουβεντάρης, Σημαντήρης, Παγκαρλιώτας, Μ. Σεϊταρίδης, Δράμαλης (46’ Μπούτος), Κυριακίδης, Βαγιέχο, Καβόλι, Ρακιντζόγλου, Δ. Σεϊταρίδης, Μαντζουράκης.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4