Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

22 Μαΐου 2020

Φιλική ισοπαλία στο Πολύκαστρο (1993)

Σαν σήμερα στις 22/5/1993, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι εκτός έδρας το Πολύκαστρο, προετοιμαζόμενος για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αθηναϊκό στην Τούμπα που ακολουθούσε (30/5) …

Ο Δικέφαλος με τον Ουκρανό τεχνικό Όλεγκ Μπλαχίν στον πάγκο του, αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με την τοπική ομάδα, ισοφαρίζοντας στο 37’ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Δερμιτζάκης. 

Για τους γηπεδούχους είχε ανοίξει το σκορ στο 8’ ο Νικολαΐδης. Από τον ΠΑΟΚ απουσίαζαν οι τραυματίες Λαγωνίδης, Τζούρτζεβιτς, Μαλιούφας, Μπορμπόκης, Γκάμπριτς, Αλεξίου, Τουρσουνίδης, Ηλιάδης. 

Το α’ ημίχρονο του αγώνα το παρακολούθησε ο τότε πρόεδρος της ΠΑΕ, Θωμάς Βουλινός, ο οποίος αναχώρησε στο ημίχρονο για Θεσσαλονίκη, επικαλούμενος προσωπική του υπόθεση. 

Ο Πολωνός μέσος Μαριόφ, που εκείνες τις μέρες συμμετείχε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ και πήρε μέρος στα φιλικά με τον Παύλο Μελά και το Πολύκαστρο, άφησε μέτριες αποκτήσεις και τελικά δεν αποκτήθηκε. 

Η αρχική σύνθεση του ΠΑΟΚ: Πουρλιοτόπουλος, Χάβος, Καπετανόπουλος, Γκέκας, Παπουλίδης, Πλίτσης, Αναστασιάδης, Τουρσουνίδης Ζ., Δερμιτζάκης, Μαριόφ, Δημόπουλος Θ. 

* Στην αρχική εικόνα διακρίνεται ο σκόρερ του ΠΑΟΚ στο Πολύκαστρο, Παύλος Δερμιτζάκης, σε μια προσπάθειά του, σε προηγούμενο ματς με την ΑΕΚ.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4