Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

22 Μαΐου 2020

Βαριά φιλική ήττα στον Βόλο (1988)

Σαν σήμερα στις 22/5/1988, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας για να δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, από τον οποίον έχασε με 4-1 και ενώ το πρωτάθλημα της περιόδου 1987-1988 είχε ολοκληρωθεί …

Ο Δικέφαλος με τον Μιχάλη Μπέλλη στον πάγκο του, μπροστά σε 1.500 θεατές, ήτα απογοητευτικός, στα όρια του προκλητικά αδιάφορος! 

Το σκορ άνοιξε στο 12’ με διαγώνιο σουτ του Σκούρα και στο 29’ μετά από χτύπημα φάουλ του Σκούρα, ο Τσόγκας σημείωσε το 2-0, σκορ με το οποίο οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου όταν ακούστηκε το σφύριγμα του διαιτητή Μπουρουντζόγλου. 

Στο 66’ ο Δημόπουλος με μονοκόμματο σουτ μετά από σέντρα του Μάνδαλου πέτυχε το 3-0, για να μειώσει στο 69’ ο ΠΑΟΚ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καραγεωργίου, Στο πέναλτι υπέπεσε ο Μάνδαλος ανατρέποντας τον Λεοντιάδη. 

Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 84’ όταν ο Καπουράνης πέρασε δύο αμυντικούς μας και τον τερματοφύλακά μας (Μακράκης), σκοράροντας εύκολα πλέον στην ανυπεράσπιστη εστία. 

Οι συνθέσεις: 

Ολυμπιακός Βόλου: Καραγιάννης, Βήτας (71’ Γάτος), Μάνδαλος, Βαϊνάς, Τσόγκας, Αργυρόπουλος, Μητσογιάννης (46’ Σταματίου), Σκούρας, Δημόπουλος, Δαδάκος (46’ Καπουράνης), Σκούτας.

ΠΑΟΚ: Τερζής (46’ Μακράκης), Ρουσομάνης (72’ Κουντουράς), Μαυρέας, Μαλιούφας (46’ Λεοντιάδης), Μήτογλου, Τσιπλάκης, Τουρσουνίδης, Καραγεωργίου, Ιορδανίδης, Σίγγας (46’ Λαγωνίδης, 58’ Στεργίου), Μανωλάκος (46’ Αλεξανδρίδης).

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4