Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

18 Απριλίου 2020

Φιλική ισοπαλία με το Πανόραμα (1991)

Σαν σήμερα στις 18/4/1991, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε σε φιλικό παιχνίδι στην Τούμπα το Πανόραμα, λίγες αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της σεζόν 1990-1991 …

Ο Δικέφαλος με τον Χρήστο Τερζανίδη στον πάγκο του, αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με το μαχητικό Πανόραμα, με τον τεχνικό της ομάδας μας να έχει την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρισκόταν οι πρόσφατα αποθεραπευθέντες Μαλιούφας και Λεοντιάδης. 

Όπως φάνηκε ο πρώτος ήταν έτοιμος να επανέλθει στα επίσημα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, ενώ ο δεύτερος αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αποχώρησε στο δεύτερο ημίχρονο, δίνοντας τη θέση του στον Αλεξούλη. 

Το Πανόραμα προηγήθηκε με τον Καραμανλή, για να ισοφαρίσει για λογαριασμό του Δικεφάλου ο Μπασμπανάς, με τον Τερζανίδη να παρατάσσει μια ενδεκάδα με αρκετούς αναπληρωματικούς παίκτες. 

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Τερζής, Παλάσκας, Αντωνόπουλος, Μήτογλου, Μαλιούφας, Στεργίου, Λεοντιάδης (Αλεξούλης), Αναστασιάδης, Μπασμπανάς, Μυλωνάς, Πλίτσης. 

Οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα οι Γκιτσιούδης, Αλεξίου, Μπορμπόκης, Λαγωνίδης, Τουρσουνίδης, Μητσιμπόνας γυμνάστηκαν στην Τούμπα υπό τις οδηγίες του Μπάμπη Μιχαηλίδη. 

Παρών στην προπόνηση και ο Σκαρτάδος, αλλά λόγω ενοχλήσεων εγκατέλειψε, με τη συμμετοχή του στο ματς με τη Δόξα που ακολουθούσε στις 21/4 στην Τούμπα (1-1) να μοιάζει απίθανη. 

Μια μέρα νωρίτερα (17/4/1991) επέστρεψαν από την πατρίδα τους οι τρεις Αιγύπτιοι, δεν προπονήθηκαν μαζί με τους υπόλοιπους στην Τούμπα, αλλά αυτό συνέβη την παραμονή του αγώνα με τη δραμινή ομάδα. 

* Στην αρχική εικόνα το ρόστερ του ΠΑΟΚ της περιόδου 1990-1991. 

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4