Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

17 Απριλίου 2020

Ήττα για μια ομάδα του ΠΑΟΚ στις Σέρρες (1977)

Σαν σήμερα στις 17/4/1977, μια ομάδα του ΠΑΟΚ αποτελούμενη από βασικούς και αναπληρωματικούς παίκτες αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στις Σέρρες τον Πανσερραϊκό, από τον οποίον έχασε με 3-1 …

Ο Δικέφαλος χωρίς τον Μπράνκο Στάνκοβιτς στον πάγκο του (είχε απολυθεί μέρες νωρίτερα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό), περίμενε τον Μπίλι Μπίγκαμ με τον οποίον ο Παντελάκης είχε έρθει σε συμφωνία και αναμενόταν στη Θεσσαλονίκη για να αναλάβει την ομάδα. 

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 43’ ο Ζελίδης και με τον Πανσερραϊκό να προηγείται 1-0 πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, όταν ακούστηκε το σφύριγμα του διαιτητή Πασχαλίδη. 

Στο 57’ ο Γκουερίνο ισοφάρισε, για να γίνει το 2-1 από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πανταζή στο 69’. 

Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 85’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καφετζή. 

Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Γκουερίνο, Αποστολίδης, Κερμανίδης και από τον πολύ καλό Πανσερραϊκό οι Τσιρίκας, Τραϊανόπουλος, Ζελίδης. 

Οι συνθέσεις: 

Πανσερραϊκός: Γάδος, Αριτζής (37’ Ραΐσης), Τραϊανόπουλος, Κατσαβάκης (70’ Λυγάσης), Τσιρίκας, Πανταζής (80’ Κουρουζίδης), Σοφιάς (60’ Πέλλιος), Ζελίδης (80’ Τσιόλας), Καλτσάς, Καφετζής, Δημητρίου (46’ Αριτζής).

ΠΑΟΚ: Μηλίνης, Γούναρης, Νταβασίλας, Μποδιτσόπουλος, Παναγιωτίδης, Δαμανάκης, Κερμανίδης, Κουτσουράς, Αποστολίδης, Ανέστης, Γκουερίνο.
* Στην αρχική εικόνα μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 1977-1978 στην οποία διακρίνονται: Όρθιοι από αριστερά: Αναστασιάδης, Ορφανός, Κωστίκος, Κούδας, Πέλλιος, Ιωσηφίδης. Καθιστοί: Φούρτουλα, Παθιακάκης, Αποστολίδης, Κερμανίδης, Δαμανάκης.
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4