Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

01 Απριλίου 2020

Πήρε τη φιλική νίκη στο τελευταίο δεκάλεπτο (1981)

Σαν σήμερα στις 1/4/1981, ημέρα Τετάρτη, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στην Τούμπα τον Απόλλωνα Πόντου (Καλαμαριάς τότε) και ενώ το πρωτάθλημα της περιόδου 19801-1981 ήταν σε εξέλιξη, καθώς είχαν ήδη παιχτεί 25 αγωνιστικές του …

Το παιχνίδι δεν είχε να παρουσιάσει πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία, εκτός από την εξαιρετική εμφάνιση του ερασιτέχνη χαφ του Δικεφάλου, Βασίλη Ζαπουνίδη, για τον οποίον μάλιστα ο Λόραντ εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τα προσόντα του.
Από τον ΠΑΟΚ δεν αγωνίστηκαν για διάφορους λόγους οι Κούδας, Κωστίκος, Σαράφης, Τριανταφυλλίδης, Αλαβάντας, Αλεξανδρίδης, Αναστασιάδης, Σάλαμον!

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι του παιχνιδιού ήταν στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στο 80’ το σουτ του Δημόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι του Νταλακούδη και στο 83΄σημειώθηκε το 1-0, όταν ο Δημόπουλος με κοντινό πλασέ, μετέτρεψε σε ασίστ την μπαλιά του Αποστόλου.
  
Δύο λεπτά αργότερα η βολίδα του Βασιλάκου, αφού βρήκε πρώτα το δοκάρι, στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα του Απόλλωνα και κάπως έτσι γράφτηκε τον τελικό 2-0.
  
Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Ζαπουνίδης, Γεωργόπουλος, Ιωσηφίδης, Τσουρέλας και από τον Απόλλωνα οι Παπαδόπουλος Α., Τομπουλίδης, Σημαιοφορίδης.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Φούρτουλα (46’ Φίλης), Γούναρης (46’ Χατζηζήσης), Αποστολίδης, Ιωσηφίδης, Σίγγας, Δαμανάκης (46’ Γκουερίνο), Κερμανίδης (46’ Δημόπουλος), Γεωργόπουλος, Βασιλάκος, Ζαπουνίδης, Τσουρέλας (65’ Αποστόλου).

Απόλλων Πόντου: Θωμαΐδης (46’ Νταλακούδης), Παπαδόπουλος Ο., Φράγκος, Παπαδόπουλος Α., Τίμος, Τομπουλίδης (46’ Μαυροβουνιώτης), Μανουσαρίδης (46’ Μποδιτσόπουλος), Παπαξενίδης, Σημαιοφορίδης, Μπουρδαμής (46’ Παναγιωτίδης), Δράμαλης (46’ Τσιόλας).
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4