Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

16 Μαρτίου 2020

Κυριάρχησε στο φιλικό μετά το 30' (1994)

Σαν σήμερα στις 16/3/1994, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στη Νέα Ευκαρπία τον Μακεδονικό και ενώ το πρωτάθλημα της περιόδου 1993-1994 ήταν σε εξέλιξη, καθώς είχαν παιχτεί οι 28 αγωνιστικές του …

Ο Δικέφαλος με τον Σταύρο Σαράφη στον πάγκο του, πήρε τη νίκη με 1-5, ικανοποιώντας μετά το 30’ με την απόδοσή του. 

Ως εκείνο το χρονικό σημείο, ο Μακεδονικός με τον Γιώργο Κερμενίδη στον πάγκο του, είχε πολύ καλή απόδοση και μάλιστα βρέθηκε κοντά στο γκολ με τον Μιχόπουλο να αποκρούει στο 7' το σουτ του Λουτσίμπασιτς. 

Είκοσι λεπτά αργότερα ο Μιχόπουλος απέκρουσε πέφτοντας στη σωστή γωνία του, το πέναλτι που εκτέλεσε ο Μυλόπουλος και το υπέδειξε ο διαιτητής Μήττας (Δερβίσης, Χιμενίδης οι βοηθοί του). 

Οι φωνές του Σαράφη προς τους παίκτες του για την εικόνα που παρουσίαζαν έπιασαν τόπο, καθώς στο 35’ ο Αναστασιάδης ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα Κεχαγιά και ο Οικονομίδης από τα ένδεκα μέτρα άνοιξε το σκορ. 

Στο 37’ ο Οικονομίδης βρήκε τον Μπορμπόκη και ο τελευταίος με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-2. Στο 41’ ο Γιουκούδης με σουτ μετά από μπαλιά του Μπορμπόκη σημείωσε το 0-3 και στο 43’ ο Δερμιτζάκης μετά από μπαλιά του Οικονομίδη δε δυσκολεύτηκε να γράψει το 0-4. 

Στην επανάληψη οι δύο προπονητές έκαναν αρκετές αλλαγές και στο 53’ ο Ζαγοράκης έδωσε την ασίστ για να χριστεί και πάλι σκόρερ ο Στέφανος Μπορμπόκης (0-5). 

Το μόνο που πέτυχαν οι γηπεδούχοι ήταν αν μειώσουν στο 72’ με πέναλτι του Θεοδωρίδη, ένα πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Πουρλιοτόπουλος, ανατρέποντας τον Βρανό. 

Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Μπορμπόκης, Μιχόπουλος, Χάβος, Ζαγοράκης και από τον Μακεδονικό οι Κεχαγιάς, Χατζηαντωνίου, Λουτσίμπασιτς, Μυλόπουλος 

Οι συνθέσεις: 

Μακεδονικός: Κεχαγιάς (Ασκητάκης), Καμπάκης, Ασλανίδης, Ράτζος (Παπαχρήστου), Γρηγοριάδης, Ζαφειριάδης (Βρανός), Χατζηαντωνίου (Αγγέλου), Τσαλής (Πάσος), Λουτσίμπασιτς, Θεοδωρίδης (Παπουλίδης), Μυλόπουλος. 

ΠΑΟΚ: Μιχόπουλος (Πουρλιοτόπουλος), Παναγιωτίδης (Βολτέζος), Καπετανόπουλος, Αλεξίου (Πλίτσης), Οικονομίδης (Ηλιάδης), Μαλιούφας, Χάβος, Καρασαββίδης (Ζαγοράκης), Δερμιτζάκης (Αντώνας), Μπορμπόκης, Γιουκούδης, Τσαουσίλα. 

* O ΠΑΟΚ εκείνη τη χρονιά τερμάτισε στην 5η θέση με 51 βαθμούς, έχοντας 14 νίκες, 9 ισοπαλίες, 11 ήττες και τέρματα 45-38. 

* Η χρονιά ξεκίνησε με τον Όλεγκ Μπλαχίν στον πάγκο μας (26 ματς) και συνεχίστηκε με τον Σταύρο Σαράφη (8 παιχνίδια). 

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4