Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

11 Μαρτίου 2020

Κακή εμφάνιση και φιλική ήττα στην Κατερίνη (1981)

Σαν σήμερα στις 11/3/1981, ημέρα Τετάρτη, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στην Κατερίνη τον Πιερικό και ενώ το πρωτάθλημα της περιόδου 1980-1981 ήταν σε εξέλιξη, καθώς είχαν ήδη παιχτεί είκοσι τρεις αγωνιστικές του  …

Οι δύο ομάδες εκμεταλλευόμενες τη διακοπή τριών εβδομάδων του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής, έδωσαν αυτό το φιλικό παιχνίδι, στο οποίο οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-0!

Ο Γκιούλα Λόραντ έβαλε τον Γκουερίνο σε θέση δεξιού μπακ, με τον ΠΑΟΚ γενικά να πάσχει στο δημιουργικό κομμάτι και να παίζει τελείως ανορθόδοξα!
Αντίθετα ο Πιερικός έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και πάλεψε για τη νίκη από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό! Έδειξε εξαιρετική ομοιογένεια και διέθετε παίκτες με πολύ καλή φυσική κατάσταση.

Το σκορ άνοιξε στο 8’ όταν ο Τσιρίκας σέντραρε από τα δεξιά, αδράνησαν οι Σίγγας – Αποστολίδης και ο Μίσκος με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Το 2-0 έγινε από τον ίδιο παίκτη που εκμεταλλεύτηκε στο 25’ λάθη των Αλαβάντα – Σίγγα και από κοντά νίκησε τον Φούρτουλα.
Από τον ΠΑΟΚ καλύτεροι οι Γεωργόπουλος, Αλεξανδρίδης και από τον Πιερικό οι Τσιρίκας, Αδαμόπουλος, Τσιούχας. Το παιχνίδι έγινε μπροστά σε 800 θεατές (496 τα εισιτήρια) και το σφύριξε ο Βασιλειάδης, με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Κατσαντώνη.

Οι συνθέσεις:

Πιερικός: Βασιλειάδης (46’ Γεωργιάδης), Μίχης (46’ Βογιατζόπουλος), Τσιούχας, Βαζάκας (25’ Παπαδόπουλος, 36’ Τζιούτζιος), Αδαμόπουλος, Αναγνώστου (46’ Χατζημιχαηλίδης), Βαρυτιμίδης (46’ Μουστακίδης), Δαδακος (46’ Τζιφόπουλος), Τερζόπουλος (46’ Κουρουζίδης), Τσιρίκας, Μίσκος (46’ Λιάγκας).

ΠΑΟΚ: Φούρτουλα, Αλαβάντας, Σάλαμον, Γκουερίνο, Αποστολίδης (46’ Τριανταφυλλίδης), Γεωργόπουλος, Κερμανίδης, Σαράφης (67’ Δημόπουλος), Βασιλάκος, Κούδας (46’ Αλεξανδρίδης), Σίγγας.
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4