Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

15 Φεβρουαρίου 2020

Ήττα από τον Ηρακλή στο Σιντριβάνι (1953)

Σαν σήμερα στις 15/2/1953, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στο Σιντριβάνι τον Ηρακλή, σε παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Θεσσαλονίκης της περιόδου 1952-1953 … 

Ο Δικέφαλος με τον Αυστριακό τεχνικό Βίλλυ Σέβτσικ στον πάγκο του, γνώρισε την ήττα με 0-1, με γκολ που σημείωσε στο 5ο λεπτό ο Σεραφείδης και οι παίκτες μας δεν κατάφεραν να το ανταποδώσουν! 
Οι παίκτες μας πίεσαν κυρίως στην επανάληψη για να φτάσουν τουλάχιστον στην ισοφάριση, όμως οι φιλοξενούμενοι με σφιχτή αμυντική γραμμή, πήραν τελικά μια πολύτιμη γι' αυτούς νίκη! 

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΟΚ: Κάστρας, Χρυσάφης, Μιγγούσης, Λασκαρίδης, Ιωαννίδης, Τσίντογλου, Κουντής, Γεντζής, Τζινόπουλος, Παπαδάκης, Μάρκοβιτς.

Ηρακλής: Πτολεμαίος, Ιερεμιάδης, Παράσχος, Λέκκας, Ζαχαριάδης, Ράμμος, Πιτσούδης, Χατζηιωαννίδης, Βασιλείου, Σεραφείδης, Σουμελίδης.

* Στο τιμόνι του ΠΑΟΚ βρέθηκε εκείνη τη σεζόν ο Νίκος Πάγκαλος, σε μια πενταετία στην οποίαν εναλλασσόταν στον πάγκο μας οι Πάγκαλος – Βίλλυ Σέβτσικ (Αυστριακός).

* Ο Δικέφαλος δεν τα πήγε καλά εκείνη τη σεζόν στο πρωτάθλημα, καθώς τερμάτισε στην 4η θέση με 19 βαθμούς έχοντας 4 νίκες – 3 ισοπαλίες – 3 ήττες, με τέρματα 11-11.

* Το ρόστερ του ΠΑΟΚ την περίοδο 1952-1953, αποτελούσαν οι: Κάστρας, Χρυσάφης, Ιωαννίδης, Αγγελόπουλος, Τσίντογλου, Καλογιάννης, Κουντής, Βασιλειάδης, Τζινόπουλος, Παπαδάκης, Κιουρτζής, Σαββίδης, Μιγγούσης, Λασκαρίδης, Ελληνίδης, Μάρκοβιτς, Γκολέμας, Κουσκουρής, Γεντζής, Ονούφριος, Ζαρίφης, Χριστοδούλου, Τσαβδαρίδης, Δουκάκης.

* Στην αρχική εικόνα διακρίνονται οι παίκτες του ΠΑΟΚ με τη σημαία του Συλλόγου, να παρελαύνουν προ των επισήμων στην τελετή έναρξης του πρωταθλήματος της περιόδου 1952-1953. 

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4