Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

28 Νοεμβρίου 2019

Φιλική ισοπαλία με τον Ηρακλή για τις «ρεζέρβες» (1971)

Σαν σήμερα στις 28/11/1971, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα σε φιλικό παιχνίδι τον Ηρακλή και ενώ το πρωτάθλημα της περιόδου 1971-1972 ήταν σε εξέλιξη καθώς είχαν ήδη παιχτεί οι πρώτες 10 αγωνιστικές του …

Ο Δικέφαλος με τον Λες Σάνον στον πάγκο του, αναδείχτηκε ισόπαλος 0-0, χρησιμοποιώντας πολλούς αναπληρωματικούς παίκτες του, ενώ ο Ηρακλής ξεκίνησε με την ενδεκάδα του πρωταθλήματος. 

Οι φιλοξενούμενοι στην πορεία του παιχνιδιού πραγματοποίησαν κάποιες αλλαγές, δοκιμάζοντας νεαρούς παίκτες, ενώ ο ΠΑΟΚ διατήρησε την αρχική του ενδεκάδα όπως μπορείτε να διαβάσετε στις συνθέσεις της αναμέτρησης. 

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, η υπεροχή ήταν μοιρασμένη στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη ο Ηρακλής ήταν καλύτερος. Πάντως έλειψαν οι μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Καρκατσούλη βρήκε τις ομάδες ισόπαλες 0-0… 

Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Καλλιφούλης, Στυψιανός, Χατζηαντωνίου, Μαντζουράκης και από τον Ηρακλή οι Μπατάκης, Τσάρτσαλης, Σεντελίδης, Θεοδοσιάδης. 

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΟΚ: Χριστοδούλου, Στυψιανός, Χατζηκαπετάνης, Καλλιφούλης, Χατζηαντωνίου, Παράσχος, Παπαχρηστούδης, Μαντζουράκης (88’ Κόπανος), Σταυρίδης, Καραμήτσος, Τσακιρόπουλος.

Ηρακλής: Δινόπουλος (46’ Φανάρας), Μπάρκογλου, Θεοδοσιάδης, Σεντελίδης, Μπατάκης, Καφετζής (46’ Νικολούδης), Ζαφειρίδης (72’ Γαβαλάς), Τουμπόγλου, Τσάρτσαλης, Αϊδινίου (46’ Μηλιώσης), Φωτεινός.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4