Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

27 Νοεμβρίου 2019

Εξαιρετικός ΠΑΟΚ στην επανάληψη στα Γιαννιτσά (1991)

Σαν σήμερα στις 27/11/1991, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι εκτός έδρας την Αναγέννηση Γιαννιτσών και ενώ το πρωτάθλημα της περιόδου 1991-1992 ήταν σε εξέλιξη, καθώς είχαν ήδη παιχτεί οι πρώτες δέκα αγωνιστικές του …

Ο Δικέφαλος με τον Κροάτη τεχνικό Μίροσλαβ Μπλάζεβιτς στον πάγκο του, εκμεταλλεύτηκε τη νέα δεκαπενθήμερη διακοπή του πρωταθλήματος και ταξίδεψε στα Γιαννιτσά για να αντιμετωπίσει την τοπική Αναγέννηση, προετοιμαζόμενος για την αναμέτρηση με την Ξάνθη που θα γινόταν στην Τούμπα, για το πρωτάθλημα, στις 8/12/1991… 

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα, ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με 0-4, αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο στην επανάληψη όταν και κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο! 

Το σκορ άνοιξε στο 18’ ο Τζόνι Αναστασιάδης και με τον ΠΑΟΚ προηγούμενο με 0-1 πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. 

Στο 68’ ο Τζούρτζεβιτς με κεφαλιά ψαράκι σημείωσε το 0-2, για να ακολουθήσουν άλλα δύο γκολ από τους Μπασμπανά στο 85’ και Μήτογλου στο 89’ που διαμόρφωσαν το τελικό 0-4! 

Οι συνθέσεις:
 
Γιαννιτσά: Τσανίδης, Παναγιωτίδης, Μαυρόπουλος, Αλεξανδρίδης, Μιχαλήτσιος, Καραμίχαλος, Αχλατλής, Γιαννούλας, Μπιμπισίδης, Τσέλιος, Αντωνίου. Έπαιξαν ακόμη οι: Τζαναβάρας, Γιόντης,  Πήκας, Στεργίου, Υψηλός, Τσαλιατζής, Σαμαράς, Ρώνης, Παπαδόπουλος Λ., Καλατζής.
 
ΠΑΟΚ: Γκάμπριτς, Μαλιούφας, Μητσιμπόνας, Σκαρτάδος, Αλεξούλης, Μπορμπόκης, Αναστασιάδης, Οικονομίδης, Πλίτσης,  Τζούρτζεβιτς, Μυλωνάς. Έπαιξαν ακόμη οι Μπασμπανάς, Μήτογλου, Τουρσουνίδης, Αλεξίου, Λεοντιάδης.

* Ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 1991-1992, τερμάτισε στην 4η θέση, έχοντας σε 34 ματς, 13 νίκες - 13 ισοπαλίες - 8 ήττες, συγκέντρωσε 39 βαθμούς με τέρματα 44-44! 

* Η χρονιά ξεκίνησε με τον Μίροσλαβ Μπλάζεβιτς (25 ματς) στον πάγκο μας και ολοκληρώθηκε με τον Γούναρη (9 παιχνίδια)... 

* Στην παρακάτω εικόνα, μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 1991-1992.

Όρθιοι από αριστερά: Μαλιούφας, Μήτογλου, Λεοντιάδης, Γκάμπριτς, Σκαρτάδος, Μητσιμπόνας. Καθιστοί: Αναστασιάδης, Μπορμπόκης, Τουρσουνίδης, Λαγωνίδης, Οικονομίδης. 

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4