Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

26 Νοεμβρίου 2019

Ισόπαλος σε φιλικό στην Καβάλα (1978)

Σαν σήμερα στις 26/11/1978, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας σε φιλικό παιχνίδι την Καβάλα και ενώ το πρωτάθλημα της περιόδου 1978-1979 βρισκόταν σε εξέλιξη, καθώς είχαν παιχτεί οι πρώτες εννιά αγωνιστικές του ...

Ο Δικέφαλος με τον Έγκον Πίχατσεκ στον πάγκο του, μετά από μέτρια εμφάνιση, αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1. 

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 70’ με εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Παναγιώτη Κερμανίδη, για να ισοφαρίσει η Καβάλα στο 72’ με κεφαλιά του μετέπειτα παίκτη μας, Στάθη Τριανταφυλλίδη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ιδανικά τη σέντρα του Φιλιππίδη! 

Παρά τις προσπάθειες των παικτών το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τη στιγμή που ακούστηκε το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Τσανακλίδη … 
 
Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως στο 44' και στο 54' σε κεφαλιά και σε σουτ του Ορφανού, η μπάλα σταμάτησε στα δοκάρια των γηπεδούχων.
 
Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Αποστολίδης, Δαμανάκης, Σίγγας, Ορφανός και από την Καβάλα οι Μαχαιρίδης, Παπαβασιλείου, Τζόλας, Φιλιππίδης ΙΙ, Βάλιαν.

Οι συνθέσεις: 

Καβάλα: Κοϊβέρογλου (30’ Γιαννακίδης, 55’ Τσανάκαλης), Μαχαιρίδης (46’ Παπαβασιλέιου), Λεμονίδης (46’ Ζουμπουλάκης), Καπετανίδης (46’ Τζόλας), Αβραμίδης (46’ Λαμπρόπουλος), Μιχαηλίδης (46’ Μπακιρτζής), Βάλιαν (46’ Φιλιππίδης ΙΙ), Ιωάννου (46’ Αστεριάδης), Σαρανταδέκας, Παπαδόπουλος (46’ Αρκουλάκης), Φιλιππίδης (46’ Τριανταφυλλίδης). 

ΠΑΟΚ: Φούρτουλα (46’ Φίλης), Γούναρης, Κατσανίκας (46’ Πέλλιος), Ιωσηφίδης, Θ. Αποστολίδης, Δαμανάκης, Κερμανίδης, Σαράφης, Αλαβάντας (46’ Κούκης), Κούδας, Σίγγας, Ορφανός.

* Στην αρχική εικόνα μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 1978-1979. Όρθιοι από αριστερά: Αναστασιάδης, Φούρτουλα, Κούδας, Κωστίκος, Γούναρης, Ιωσηφίδης. Καθιστοί: Πέλλιος, Αποστολίδης, Κερμανίδης, Σαράφης, Δαμανάκης
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4