Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

26 Νοεμβρίου 2019

"Χ" στη Νέα Σμύρνη με φωνές κατά του Λουτσέσκου (2017)

Σαν σήμερα στις 26/11/2017, στη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ, έμεινε στο 2-2 με τον Πανιώνιο, σε παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της Super League, πετώντας κι άλλους βαθμούς στα σκουπίδια ...

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε ούτε αυτή τη φορά να γευτεί τη χαρά τις νίκες, παρουσιάζοντας ένα πολύ κακό πρόσωπο στην επανάληψη, με κάποιους παίκτες να δείχνουν πολύ λίγοι για να φορούν τη φανέλα της ομάδας, αλλά και τον Λουτσέκου να μην είναι άμοιρος ευθυνών! 

Ο Ρουμάνος τεχνικός παρέταξε στο αρχικό σχήμα τους Ρέι κάτω από τα δοκάρια, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια στην άμυνα, Τσίμιροτ, Κάνιας αμυντικά χαφ, Ελ Καντουρί, Τζάλμα, Μακ στη μεσαία γραμμή και Κουλούρη στην επίθεση, ίδια ενδεκάδα με αυτήν που κατέβασε στο εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο... 

Έχοντας τη συμπαράσταση περισσότερων από 600 οπαδών του ο ΠΑΟΚ πήρε από την αρχή τον έλεγχο της αναμέτρησης, με τους γηπεδούχους να δίνουν γήπεδο και να περιορίζονται σε σφιχτή άμυνα με δύο ζώνες. Στο 13'-14' ο ΠΑΟΚ είχε δύο καλές στιγμές με τον Ευθύμη Κουλούρη. 

Στο 13ο λεπτό, είχαμε την πρώτη καλή στιγμή, με τον Κουλούρη να παίρνει την πάσα από τον Κάμπος και από πλάγια θέση να σουτάρει και να αποκρούει ο Κότνικ, ενώ στο επόμενο λεπτό μετά από σέντρα του Ελ Καντουρί, αντί να στείλει την μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα, την έστειλε με το στήθος πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!

Στο 26ο λεπτό, στο εξαιρετικό σουτ του Κάμπος, η μπάλα δίπλα από το δοκάρι άουτ και στο 39ο λεπτό, πέναλτι κέρδισε ο ΠΑΟΚ, με τον Κουλούρη, που ανατράπηκε από τον Κότνικ (είδε την κίτρινη). Εκτελεστής ο Κουλούρης και 0-1.
Με 0-1 υπέρ μας οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου και κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα επακολουθούσε στην επανάληψη! 

Η ομάδα μπήκε νωχελικά στο ματς και οι γηπεδούχοι στην πρώτη τελική φάση που έγινε στην εστία μας ισοφάρισαν με τον Σπυριντόνοβιτς, καθώς Βιεϊρίνια - Ρέι δεν μπόρεσαν να σταματήσουν το σουτ του! 

Και σαν να μην έφτανε το 1-1, και αφού στο 74ο λεπτό, ο Κότνικ σταμάτησε πολύ δύσκολα την κεφαλιά του Πέλκα, το σουτ του Πρίγιοβιτς στη συνέχεια άουτ. Στο 77ο λεπτό, το σουτ του Πέλκα από καλή θέση πέρασε άουτ, ήρθε στο 87' ο Γεσίλ να κάνει το 2-1, με την μπάλα να περνάει κάτω από τα πόδια του Ρέι! 

Ο ΠΑΟΚ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο 93' με κεφαλιά του Μάτος, αλλά αυτό δεν χρυσώνει το χάπι της κακής εμφάνισης της ομάδας στην επανάληψη! Ο Δικέφαλος σε 6 εκτός έδρας παιχνίδι μετρούσε 4 ισοπαλίες και 2 ήττες!
Οι συνθέσεις: 

Πανιώνιος: Κότνικ, Μπανανά, Βλάχος, Χατζισαφί, Γκιοατά, Κόρμπος, Σαββίδης (69' Κάργας), Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Ντουρμισάι (77' Γεσίλ), Ταπόκο (18' Πινιώτης). 

ΠΑΟΚ: Ρέι, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Βιεϊρίνια, Τσίμιροτ (62' Πέλκας), Κάνιας, Κάμπος (84' Λημνιός), Ελ Καντουρί, Μακ (66' Πρίγιοβιτς), Κουλούρης. Αναπληρωματικοί: Πασχαλάκης, Μαλεζάς, Δεληγιαννίδης, Σάκχοφ, Πέλκας, Λημνιός, Πρίγιοβιτς 

.................................................. 

Ουκ ολίγα άκουσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στη Νέα Σμύρνη ...
Μετά το 2-1 αλλά και στο τέλος της αναμέτρησης, αγανακτισμένοι από την εικόνα που έβλεπαν οι φίλοι της ομάδας οι οποίοι βρέθηκαν στο γήπεδο, στόλισαν τον Ρουμάνο τεχνικό, αποδίδοντάς του σημαντικό μερίδιο ευθύνης στην εικόνα που παρουσιάζει ο Δικέφαλος στα εκτός έδρας παιχνίδια... 

Σίγουρα το γκολ του Μάτος στο 92', περιόρισε τις αντιδράσεις, όμως δεν χρυσώνει το χάπι, καθώς η εικόνα του ΠΑΟΚ στα 6 εκτός έδρας ματς είναι ιδιαίτερα προβληματική! 

…………………………………….. 

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε μετά τη λήξη του αγώνα στην Νέα Σμύρνη...
Αναλυτικά ο άσος του ΠΑΟΚ τόνισε: 

Για την πίεση που υπάρχει: «Αν θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα τότε πρέπει να μάθουμε να παίζουμε με αυτή την πίεση. Έχουμε πει πως θέλουμε το πρωτάθλημα από την αρχή της σεζόν αλλά πρέπει να μάθουμε να παίζουμε με αυτή την πίεση όπως είπα, για να γίνουμε πρωταθλητές πρέπει να το συνηθίσουμε αυτό». 

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Ο κόσμος μπορεί να μας βοηθήσει στο επόμενο παιχνίδι, ξέρω ότι θα είναι δύσκολο να τους έχουμε δίπλα μας, από την στιγμή που δεν κερδίζουμε στα εκτός έδρας παιχνίδια. Θέλω να τους ζητήσω να μας βοηθήσουν, μας έλειψαν σε όλους τους αγώνες, είναι άλλο πράγμα να παίζεις στην Τούμπα με φουλ κόσμο και άλλο χωρίς τους φιλάθλους, παρότι κερδίσαμε τα εντός έδρας παιχνίδια». 

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4