Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

17 Αυγούστου 2019

Φιλική ήττα από τη Δόξα στην Τούμπα (1981)

Σαν σήμερα στις 17/8/1981, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα σε φιλικό παιχνίδι τη Δόξα Δράμας, από την οποία έχασε με 0-1, απογοητεύοντας με την εμφάνισή του ...

Ο Δικέφαλος με τον Χάινς Χέερ στο πάγκο του, μπροστά σε 8.000 περίπου θεατές, κυριολεκτικά απογοήτευσε, προβληματίζοντας όχι τόσο με το αποτέλεσμα, όσο με την εμφάνισή του, λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και των υποχρεώσεών του στο Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης.
Μπροστά στον διαιτητή Μοσχόπουλο, οι δύο ομάδες παρατάχτηκαν με τις ακόλουθες συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Παντέλης, Γούναρης, Γεωργόπουλος, Ιωσηφίδης, Δαμανάκης, Τριανταφυλλίδης, Γκουερίνο, Βασιλάκος, Κούδας, Αλαβάντας.

Δόξα Δράμας: Δάφκος, Κόντος, Τσεβρετζής, Κασδοβασίλης, Μιχαηλίδης, Παπαδόπουλος (75' Βασιλακάκης), Λευκόπουλος, Κατσαρίδης, Βουτσέκοβιτς (46' Παντελίδης), Στράντζαλης, Αθανασιάδης.

Οι παίκτες μας παρά την μετριότατη εμφάνιση που πραγματοποίησαν, είχαν στο πρώτο μισάωρο την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες να προηγηθούν στο σκορ.

Όμως ο Δάφκος απέκρουσε δύσκολα στο 3' την κοντινή καρφωτή κεφαλιά του Γκουερίνο και στο 9' ο Βασιλάκος εκτέλεσε άουτ το πέναλτι που κέρδισε ο Γκουερίνο, όταν ανατράπηκε από τους Κόντο – Κασδοβασίλη.
 
Στο 33΄ο Στάθης Τριανταφυλλίδης, απέφυγε τον Δάφκο με έξοχη προσπάθεια, αλλά το σουτ που επιχείρησε σε κενή εστία, το σταμάτησε σαν από μηχανής Θεός ο Τσεβρετζής, πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος.

Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στο ξεκίνημα της επανάληψης, όταν ο Τσεβρετζής σέντραρε από θέση εξτρέμ και ο Στράντζαλης με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Παντέλη.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει, όμως στο 50' το σουτ του Δαμανάκη μετά το 1-2 που έπαιξε με τον Βασιλάκο, σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Δάφκου.

Τρία λεπτά αργότερα η Δόξα έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Αθανασιάδης βγήκε τετ α τετ με τον Παντέλη, αλλά πλάσαρε άουτ.

Συμπερασματικά ο ΠΑΟΚ έχασε ένα φιλικό ματς, παίζοντας ανορθόδοξα και με σέντρες, τις οποίες όμως πολύ εύκολα εξουδετέρωναν οι υψηλόσωμο αντίπαλοι αμυντικοί.

Γκουερίνο, Γούναρης διακρίθηκαν από τον ΠΑΟΚ, ενώ από την Δόξα που ήταν ολύ καλή κυρίως στην επανάληψη, οι Στράντζαλης, Μιχαηλίδης, Αθανασιάδης, Παντελίδης

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4