Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

08 Ιουνίου 2019

"Η μάχη στη Νέα Σμύρνη θα κρίνει τον πόλεμο" (1985)

Σαν σήμερα στις 8/6/1985, παραμονή του αγώνα του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη, δημοσιεύτηκαν δηλώσεις του Γιώργου Σκαρτάδου, στον τύπο της εποχής, όπου αναφερόταν στη σπουδαιότητα εκείνου του παιχνιδιού ...

Διαβάστε και θυμηθείτε τα όσα είχε πει ...

Για το παιχνίδι: "Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ, πέρα από τη νίκη! Το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη θα κρίνει τη χρονιά. Υπάρχει βέβαια και η ασφαλιστική δικλείδα της Τούμπας την άλλη Κυριακή στο ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά θέλουμε να απαλλαγούμε από το άγχος της τελευταίας στιγμής. Δεν υπάρχει για εμάς άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη.

Ο Πανιώνιος δε θα κατέβει με σταυρωμένα τα χέρια! Θα πολεμήσει σκληρά για τη νίκη και αυτός. Τίποτε όμως δε μας εμποδίζει να αισιοδοξούμε. Με τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας, η επιθυμία να τα δώσουμε όλα για τον τίτλο, κυριολεκτικά γιγαντώνεται. Δεν υπάρχει πρόβλημα στην ομάδα. Ο αγώνας με τον Πανιώνιο είναι μια μάχη που μπορεί να κρίνει όλο τον πόλεμο".
Σε περίπτωση άλλου αποτελέσματα εκτός από τη νίκη, τι γίνεται; "Βασικά δεν αλλάζει τίποτε, αφού μέσα στην Τούμπα και ενώ θα είναι νωπό το 4-0 επί του Παναθηναϊκού για το Κύπελλο, πρέπει φυσιολογικά να πάρουμε από την αθηναϊκή ομάδα τον έναν τουλάχιστον βαθμό που θα μας δώσει τον τίτλο. Προσωπικά πιστεύω ότι το πρωτάθλημα αυτό δε χάνεται με τίποτε! Απλώς απομένει και η τυπική ανακήρυξή μας σαν πρωταθλητές".

Τι φοβάσαι περισσότερο από το ματς της Νέας Σμύρνης; «Την κακή μέρα! Τον κακό μας εαυτό γιατί μόνο αυτός μπορεί να μας σταματήσει. Η ομάδα μας είναι αποφασισμένη να φύγει νικήτρια από τη Νέα Σμύρνη. Θέλω όμως με την ευκαιρία να εκφράσω και τους φόβους μου για το κλίμα που καλλιεργήθηκε για το παιχνίδι.

Δεν έχουμε τίποτε με τον Πανιώνιο και κακώς μας φανατίζουν τόσο. Μόνο κακό μπορεί να κάνει τέτοιος φανατισμός. Κάνω έκκληση προς τους φιλάθλους να μην παρασυρθούν και να δημιουργήσουν μια αθλητική και κόσμια ατμόσφαιρα".

* Για την ιστορία, ο Δικέφαλος στις 9/6/1985, έμεινε στη λευκή ισοπαλία στο ματς της Νέας Σμύρνης, όμως το αποτέλεσμα αυτό σε συνδυασμό με το 2-2 που έφερε ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ με τον ήδη υποβιβασμένο Πιερικό, κλείδωσε και μαθηματικά τον τίτλο, κάνοντας το παιχνίδι της επόμενης και τελευταίας αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα να έχει εντελώς αδιάφορο για εμάς και μια πρώτης τάξης ευκαιρία για φιέστα!

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4