Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

25 Ιουνίου 2019

Τρίωρη προπόνηση πριν τον τελικό (1970)

Σαν σήμερα στις 25/6/1970, ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε στο Καυτανζόγλειο στάδιο υπό το φως των προβολέων, προετοιμαζόμενος για τον τελικό Κυπέλλου με τον Άρη, που θα διεξαγόταν στις 28/6 ...

Η προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ούγγρου τεχνικού Γιέννε Τσάκναντι, ήταν τρίωρης διάρκειας και την παρακολούθησαν περισσότεροι από 3.000 θεατές, στοιχείο ενδεικτικό του πολύ μεγάλου ενδιαφέροντος του κόσμου για το ματς!

Μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης των παικτών, ακολούθησε δίτερμα στο οποίο οι αναπληρωματικοί επιβλήθηκαν των βασικών με 3-2, καθώς οι τελευταίοι έπαιξαν συγκρατημένα, φοβούμενοι κάποιον τραυματισμό!

Για τους αναπληρωματικούς σκόραραν οι Παπαδόπουλος 2, Στεργιάδης και για τους βασικούς οι Λαρίδης, Παρίδης. Στα αξιομνημόνευτα εκείνης της ημέρας, η αποχώρηση του Λαρίδη από την προπόνηση, καθώς οι φίλαθλοι σε κάποια ανεπιτυχή προσπάθειά του τον αποδοκίμασαν!

Μετά το δίτερμα οι παίκτες προπονήθηκαν στις εκτελέσεις πέναλτι. Όταν η προπόνηση ολοκληρώθηκε, ο Τσάκναντι απέκλεισε από την αποστολή τον Λαρίδη, βάζοντας στη θέση του τον Στεργιάδη.

Οι συνθέσεις:

Βασικοί: Χριστοδούλου, Παπαχρηστούδης, Μακρής, Φουντουκίδης, Θεοφανίδης, Μουρατίδης, Τερζανίδης, Παρίδης, Σαράφης, Κούδας, Λαρίδης.

Αναπληρωματικοί: Πίρτσος, Κατσικάρης, Τσαμούτης, Δράμαλης, Στεργιάδης, Ασλανίδης, Παπαδόπουλος, Λάζος, Κοντογιώργος, Γιακουμής, Αφεντουλίδης.

* Στην αρχική εικόνα μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 1969-1970. Διακρίνονται από αριστερά όρθιοι: Μήτρακας, Μουρατίδης, Παπαδόπουλος, Φουντουκίδης, Σαράφης, Πίρτσος. Καθιστοί: Παρίδης, Ασλανίδης, Αφεντουλίδης, Τερζανίδης, Λάζος.
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4