Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

25 Ιουνίου 2019

Ήττα για τους Εφήβους στον πρώτο τελικό (1967)

Σαν σήμερα στις 25/6/1967, η εφηβική ομάδα του ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα την αντίστοιχη του Ολυμπιακού, στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος ...

Οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με 0-1, κάνοντας σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 31' ο Κορωνιάς (διπλανή εικόνα).

Ο Δικέφαλος ήταν σαφώς καλύτερος του αντιπάλου, είχε την εδαφική υπεροχή και δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει, όταν στο 15', το σουτ του Λυσσαρίδη και η κεφαλιά του Μεσσηνιώτη, σταμάτησαν στο οριζόντιο δοκάρι του Τζώρτζη!

Ο Ολυμπιακός μετά το 0-1, επιδόθηκε σε ένα καταστροφικό παιχνίδι, καθώς ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, στοχεύοντας αποκλειστικά στο αποτέλεσμα θυσιάζοντας το θέαμα.

Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Τζεβελέκης, Κωνσταντινίδης, Λυσσαρίδης και από τον Ολυμπιακό οι Καραγιάννης, Γρηγορίου, Κουμαριάς.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Ερμείδης, Σιδηρόπουλος, Λιάκος, Χατζηαντωνίου, Τζεβελέκης, Διαμαντόπουλος, Αναγνώστου, Μεσσηνιώτης, Λυσσαρίδης, Κωνσταντινίδης, Ζούλης, Μπογιατζής.

Ολυμπιακός: Τζώρτζης, Μαστοράκης, Ψωμιάδης, Λεβεντέρης, Γρηγορίου, Καραγιάννης, Κορωνιάς, Κρόκος, Γιαννακούρος, Κουμαριάς, Λιάκος.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4