Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

18 Μαΐου 2019

Ήττα από τη Μικτή Θεσσαλονίκης (1952)

Σαν σήμερα στις 18/5/1952, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Άρη, τη Μικτή Θεσσαλονίκης, έχοντας ολοκληρώσει τις επίσημες υποχρεώσεις του για τη σεζόν 1951-1952 ...

Ο Δικέφαλος με τον Αυστριακό τεχνικό Βίλλυ Σέβτσικ στον πάγκο του, γνώρισε την ήττα με 3-0, πραγματοποιώντας άλλη μια κακή εμφάνιση εκείνη τη σεζόν, καθώς είχε προβληματίσει με την αγωνιστική του εικόνα στο πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης στο οποίο τερμάτισε 4ος.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο ισχυρός άνεμος που εκείνη τη μέρα έπνεε στη Θεσσαλονίκη, επηρεάζοντας ιδιαίτερα την απόδοση των παικτών των δύο ομάδων. Στο σκορ προηγήθηκε η Μικτή μόλις στο 3' με τον Ρίζο, που εκμεταλλεύτηκε λάθος εκτίμηση της φάσης από τον Ψωμά.

Στο 24' το δυνατό σουτ του Ρίζου σταμάτησε στο δοκάρι μας, για να σημειωθεί το 2-0 στο 42' από τον Σεραφείδη μετά από μπαλιά του Ράμμου.

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 71', από τον Σεραφείδη... Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ιωαννίδης.

Οι συνθέσεις:

Μικτή Θεσσαλονίκης: Βελλιάδης (Καρπούζας), Μαρτίνης, Τασσόπουλος, Λέκκας, Ράμμος, Ποζάνης, Παπουτσοπουλος, Λιακόπουλος, Ρίζος, Σεραφείδης, Γεωργούτσης.

ΠΑΟΚ: Σαββίδης, Ψωμάς, Μιγγούσης, Ονούφριος, Καλογιάννης, Δουκάκης (Τσακίρης), Κουντής, Λασκαρίδης, Τσίντογλου (Τζινόπουλος), Ιωαννίδης, Λαζαρίδης.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4