Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

02 Φεβρουαρίου 2019

Δεν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα (1992)

Σαν σήμερα στις 2/2/1992, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Άρη, σε παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 1991-1992 ...
Ο Δικέφαλος με τον Κροάτη τεχνικό Μίροσλαβ Μπλάζεβιτς στον πάγκο του, μπροστά σε περίπου 16.000 θεατές (14.149 τα εισιτήρια), αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1, παρά το γεγονός ότι σε όλο σχεδόν το δεύτερο ημίχρονο αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω!
Τεράστιο πάθος στις εξέδρες του γηπέδου της Παπαναστασίου, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να δίνει βροντερό παρόν, καταλαμβάνοντας το μεγαλύτερο κομμάτι του πετάλου της θύρας 1, όπως άλλωστε μπορείτε να δείτε στο video που υπάρχει μέσα στο κείμενο.
Το σκορ άνοιξε στο μόλις στο 5' ο Γκέκας με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, για να ισοφαρίσει στο 38' ο Μίλαν Τζούρτζεβιτς με κοντινό πλασέ, μετά από απόκρουση του Καρκαμάνη σε σουτ του Μπορμπόκη.
Στην επανάληψη και στο 54ο λεπτό, ο διαιτητής Μπίκας απέβαλε τον Κολομητρούση, με απευθείας κόκκινη κάρτα. Οι παίκτες μας στα εναπομείναντα λεπτά είχαν την κατοχή της μπάλας και 1-2 ευκαιρίες για να σκοράρουν και να πάρουν το ματς, χωρίς όμως να τα καταφέρουν!
Οι συνθέσεις:

Άρης (Βούτσοφ): Καρκαμάνης, Κολομητρούσης, Μητσόπουλος, Μουρατίδης, Τσίμπος, Σαλαμάνοφ (70' Γιόσα), Μπουγιουκλής (78' Λημνιάτης), Γκέκας, Λεκμπέλο, Βαλκόφ, Γιουκούδης.

ΠΑΟΚ (Μπλάζεβιτς): Γκάμπριτς, Αλεξίου, Λεοντιάδης, Μαλιούφας, Μητσιμπόνας, Οικονομίδης, Λαγωνίδης (18' Χιονάς), Σκαρτάδος, Τουρσουνίδης, Μπορμπόκης, Τζούρτζεβιτς (82' Καλογερόπουλος).
* Ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 1991-1992, τερμάτισε στην 4η θέση, έχοντας σε 34 ματς, 13 νίκες - 13 ισοπαλίες - 8 ήττες, συγκέντρωσε 39 βαθμούς με τέρματα 44-44!

* Η χρονιά ξεκίνησε με τον Μίροσλαβ Μπλάζεβιτς (25 ματς) στον πάγκο μας και ολοκληρώθηκε με τον Γούναρη (9 παιχνίδια)...
* Στην παραπάνω εικόνα, μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 1991-1992, όπως παρατάχτηκε στο ευρωπαϊκό ματς με τη Μαλίν στην Τούμπα. Όρθιοι από αριστερά: Λεοντιάδης, Αλεξίου, Σκαρτάδος, Γκάμπριτς, Μαλιούφας, Μητσιμπόνας. Καθιστοί: Λαγωνίδης, Μπορμπόκης, Τουρσουνίδης, Μαγκντί, Αναστασιάδης.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4