Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

17 Φεβρουαρίου 2019

Τους "έκοψε τον βήχα" ο Μελίσσης (2007)

Σαν σήμερα στις 17/2/2007, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Άρη, σε παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2006-2007 ...

Ο Δικέφαλος με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο του, μπροστά σε 12.000 θεατές (10.393 τα εισιτήρια) πήρε τη νίκη με 1-0, χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 22' ο Χρήστος Μελίσσης με κεφαλιά.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ καλύτερα στο ματς σε σχέση με τον συμπολίτη και αναζήτησε από την αρχή το γκολ πιέζοντας την άμυνα του Άρη ως τα μισά του ημιχρόνου, με τους φιλοξενούμενους να αρκούνται σε αμυντικογενές παιχνίδι.
 
Στο 2' το σουτ του Γεωργιάδη μέσα από τη μεγάλη περιοχή πέρασε άουτ, στο 12' ο Χαλκιάς σταμάτησε την κεφαλιά του Μπαλάφα, στο 16' ο Μίετσελ από καλή θέση σούταρε αλλά η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και πέρασε άουτ!

Ένα λεπτό αργότερα ο Μίετσελ και πάλι βρέθηκε προ του Χαλικά, όμως ο τερματοφύλακας του Άρη απέκρουσε με τα πόδια!

Στο 22' ο Αραμπατζής εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Μελίσσης πήρε την κεφαλιά, ο Χαλκιάς φάνηκε να ελέγχει την μπάλα, η οποία όμως του έφυγε μέσα από τα χέρια και κατέληξε στα δίχτυα του με την Τούμπα να παίρνει φωτιά!

Ο Άρης απείλησε για πρώτη φορά στο 29' με το σουτ του Πάολο Κόστα να περνάει άουτ, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λεπτου, ο Κολτσίδας χτύπησε τον Γεωργιάδη με γροθιά στο χέρι, αλλά ο διαιτητής, Κασναφέρης, αν και αρχικά έδειξε έτοιμος ν' αποβάλει τον παίκτη του Άρη, τελικά άλλαξε γνώμη και έδειξε κίτρινη και στους δύο.

Στο 54' ο Κασναφέρης είδε πέναλτι σε επαφή του Πάολο Κόστα από τον Αραμπατζή, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος το εκτέλεσε και ο Ντάνι Φερνάντες το απέκρουσε!

Στα λεπτά που ακολούθησαν ο Άρης ανέβηκε μέτρα στο γήπεδο μήπως και φτάσει σε κάποιο γκολ, είχε 1-2 μικροευκαιρίες, με τον ΠΑΟΚ να απαντά σε αυτές με τον Μίετσελ λίγο πριν τη λήξη, όταν ο Πολωνός επιθετικός μας βρέθηκε προ του Χαλκιά από πλάγια θέση, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Με τη λήξη της αναμέτρησης είχαμε μικροσυμπλοκή παικτών και τη νύφη την πλήρωσε ο Ηλίας Χαραλάμπους, που είδε την κόκκινη κάρτα του Κασναφέρη.
 
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Φερνάντες, Ηλιάδης (76' Μουμίν), Χαραλάμπους, Μπαρκαουάν, Ζαγοράκης (40' Βαγγελής), Τόργκελε, Αραμπατζής, Γεωργιάδης (92' Μαλεζάς), Μελίσσης, Μίετσελ, Μπαλάφας.

Άρης: Χαλκιάς, Κοΐρα (37' Γκαρθία), Παλαθουέλος, Παπαδόπουλος, Κουλουχέρης, Κόκε, Νεμπεγλέρας, Χαβίτο, Τίνγκα (80' Ρέγες), Πάουλο Κόστα, Κολτσίδας (52' Βανγκέλι).

Δηλώσεις:
 
Γιώργος Παράσχος: «Σημαντική νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο πάρα πολύ καλό, ευτυχώς σταθήκαμε τυχεροί στο πέναλτι το οποίο έχασαν και πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί να παρουσιάζουμε αυτό το αγωνιστικό πρόσωπο μέσα στην Τούμπα απέναντι σε πολύ καλούς αντιπάλους και μόλις φεύγουμε έξω από το γήπεδο αυτό να παρουσιάζουμε αυτή τη μέτρα εικόνα που παρουσιάσαμε και στην Καλαμαριά και στον Εργοτέλη».

Νίκος Βεζυρτζής: «Δε θα σταθώ τόσο στο παιχνίδι, όσο θα σταθώ στη συμπεριφορά των φιλάθλων γιατί καταλαβαίνετε ότι ένα παιχνίδι ΠΑΟΚ – Άρη, τι ένταση και το φανατισμό προκαλεί. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο γι' αυτήν προσπάθεια που έγινε».

Ντάνι Φερνάντες: «Το πέναλτι για τον τερματοφύλακα είναι και θέμα τύχης, άλλες φορές καταφέρνει και το πιάνει και άλλες όχι, κάτι που έρχεται και μέσα από την προπόνηση».

Χρήστος Μελίσσης: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα και πήραμε τη νίκη. Συνεχίζουμε, έχουμε ένα παιχνίδι με τη Λάρισα και πρέπει να την κερδίσουμε».

* Τη σεζόν 2006-2007, ο ΠΑΟΚ με πολλά προβλήματα στην πλάτη του, τερμάτισε στην 6η θέση έχοντας 45 βαθμούς, με τέρματα 32-29. Συνολικά μέτρησε 13 νίκες, 6 ισοπαλίες, 11 ήττες.

* Η χρονιά ξεκίνησε με τον Ρουμάνο Ίλιε Ντουμιτρέσκου, ακολούθησε ο Σέρβος Μόμτσιλο Βούκοτιτς και στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος πήγε την ομάδα ως το τέλος της σεζόν...

* Στην αρχική εικόνα, διακρίνονται οι Χαραλάμπους, Μελίσσης, Ζαγοράκης να πανηγυρίζουν το γκολ του Χρήστου Μελίσση!


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4