Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

29 Ιανουαρίου 2019

Λύτρωση με Χασιώτη στην Τούμπα (2005)

Σαν σήμερα στις 29/1/2005, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Πανιώνιο, σε παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2004-2005 ...

Ο Δικέφαλος με τον Αυστριακό τεχνικό Ρολφ Φρίνγκερ στον πάγκο του, μπροστά σε 2.000 θεατές (μόλις 1.605 τα εισιτήρια), πήρε τη νίκη με 1-0 χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 71' ο Χασιώτης με κεφαλιά!

Σε έναν βαρύ –λόγω της βροχής- αγωνιστικό χώρο ΠΑΟΚ απείλησε για πρώτη φορά στα μισά του ημιχρόνου, όταν ο Σαλπιγγίδης γύρισε την μπάλα από τα αριστερά, όμως ο Γιασεμάκης σούταρε πάνω από τα δοκάρια του Ντρόμπνι.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν όταν ο Ναλιτζής έβγαλε τον Μπρέσκα σε θέση τετ α τετ, όμως ο Τοχούρογλου απέκρουσε! Λίγο πριν εκπνεύσει το πρώτο 45λεπτο, ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου σταμάτησε το σουτ του Σαλπιγγίδη, κρατώντας το μηδέν για την εστία του!

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 71ο λεπτό, όταν ο Σαλπιγγίδης εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά και ο Χασιώτης με κεφαλιά ψαράκι, νίκησε τον Ντρόμπνι!

Ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που βρέθηκε κοντά στο 2-0 στα εναπομείναντα λεπτά, όμως ο Σαλπιγγίδης στο 80' αν και βρέθηκε τετ α τετ με τον Ντρόμπνι έχασε το κοντρόλ της μπάλας και ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου απομάκρυνε.

Ο Πανιώνιος -που δεν υπήρχε επιθετικά στην επανάληψη- απείλησε στο 88' να κάνει το 1-1, όμως το σουτ του Μάντζιου από κοντά πέρασε άουτ!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Φρίνγκερ): Τοχούρογλου, Ανδράλας (89' Ζαβαντίας), Χασιώτης, Καρυπίδης, Κουτσόπουλος, Ουντέζε, Ζησόπουλος, Μαλαδένης (58' Εγκωμίτης), Σπάσιτς (60' Θεοδωρίδης), Σαλπιγγίδης, Γιασεμάκης.

Πανιώνιος (Βαζάκας): Ντρόμπνι, Ντομορό, Γιαννόπουλος, Σπυρόπουλος, Βλτσεκ, Γουνδουλάκης (55' Καϊσί), Μάκος, Τζιόλης (86' Εξουζίδης), Μπρέσκα (70' Ζίμονιτς), Μάντζιος, Ναλιτζής.

Δηλώσεις:

Σλάτζιαν Σπάσιτς: «Ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, μπήκαμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και τα καταφέραμε».

Δημήτρης Σαλπιγγίδης: «Σήμερα ήμασταν καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα καλύτεροι και νομίζω το αποτέλεσμα είναι δίκαιο για μας.».
Ρολφ Φρίνγκερ: «Θέλω να συγχαρώ την ομάδα για το παιχνίδι της. Παίξαμε καλά με πνεύμα ομαδικό, με πειθαρχία και με επιθυμία να φτάσει στη νίκη».

* Τη σεζόν 2004-2005, ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στην 5η θέση, συγκεντρώνοντας σε 30 ματς, 46 βαθμούς, με 13 νίκες - 7 ισοπαλίες - 10 ήττες. Τέρματα 43-39.

* Η χρονιά ξεκίνησε με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο μας (2 παιχνίδια, 1 νίκη - 1 ήττα), ακολούθησε ο ... Ρολφ Φρίνγκερ (16 ματς, 6 νίκες - 4 ισοπαλίες - 6 ήττες) και ολοκληρώθηκε με τον Νίκο Καραγεωργίου (12 ματς, 6 νίκες - 3 ισοπαλίες - 3 ήττες).
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4