Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

05 Ιανουαρίου 2019

Φιλική ήττα με πολλές απουσίες (1964)

Σαν σήμερα στις 5/1/1964, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στην Τούμπα τον Άρη, σε φιλικό παιχνίδι, ενόψει του 2ου γύρου του πρωταθλήματος που επρόκειτο να αρχίσει σε μια εβδομάδα (12/1) ...

Ο Δικέφαλος με τον Ούγγρο τεχνικό Γκεόργκι Μπαμπολτσάι στον πάγκο του, μπροστά σε περίπου 3.000 θεατές, έχασε από τον συμπολίτη με 0-1, με γκολ που σημείωσε στο 28ο λεπτό ο Δεμίρης.

Η φάση ξεκίνησε από σέντρα του Ψηφίδη, προσωρινή απομάκρυνση της μπάλας με το κεφάλι από τον Ραπτόπουλο, για να έρθει ο Δεμίρης από κοντά σε σουτ να νικήσει τον Μουσελεμίδη ...
Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε χωρίς τους τέσσερις τιμωρημένους ποδοσφαιριστές του, καθώς ο Μπαμπολτσάι ήθελε να δει την αγωνιστική ετοιμότητα των υπολοίπων, με την ομάδα μας να έχει την υπεροχή και τις ευκαιρίες, χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει στη νίκη, απογοητεύοντας τον κόσμο.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Μουσελεμίδης (Μιχαηλίδης, Μπίζας), Γεωργόπουλος, Στεργιάδης, Μακρής, Ραπτόπουλος, Λέανδρος, Μαρβάκης, Κατηκαρίδης, Μουρατίδης, Παπαδόπουλος, Νικολαΐδης.

Άρης: Χρηστίδης (Παντελάκος), Καμπουρλάζος, Κεμαλίδης, Δαναμπάσης, Πανιτσίδης, Γριμπελάκος, Κεφαλίδης (Μπλέκος), Ψηφίδης, Δεμίρης, Χατζηκώστας (Τεστεκίδης), Φιλίππου (Κωνσταντινίδης).

Στην αρχική εικόνα, μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 1963-1964.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4