Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

20 Δεκεμβρίου 2018

Διπλό στον Πύργο με γκολάρες! (1998)

Σαν σήμερα στις 20/12/1998, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Πανηλειακό, σε παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 1998-1999...

Ο Δικέφαλος με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του, μπροστά σε περισσότερους από 3.000 θεατές (2.579 τα εισιτήρια), πήρε τη νίκη με 1-2, χάρη σε δύο όμορφα γκολ που σημείωσαν οι Μπάντοβιτς και Τάκολα.

Το σκορ άνοιξε στο 8', με τον ΠΑΟΚ να βγαίνει στην αντεπίθεση, τον Φραντζέσκο να πασάρει στον Μπάντοβιτς, αυτός να μπαίνει κατά μέτωπο στην περιοχή, να αποφεύγει τον Κοψαχείλη και με πλασέ να κάνει το 0-1 κόντρα στην παλιά του ομάδα...
Στο 45', με τη λήξη του ημιχρόνου, ο Μίρκο Τάκολα με ανάποδο ψαλίδι από το ύψος της μεγάλης περιοχής, νίκησε τον Κοψαχείλη για δεύτερη φορά, σημειώνοντας ένα εξαιρετικής ομορφιάς γκολ! 
 
Ένα γκολ που πανηγυρίστηκε δεόντως από τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στο πέταλο του γηπέδου της πελοποννησιακής ομάδας, όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω εικόνα!

Στο 61' οι γηπεδούχοι μείωσαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαπάνη, αλλά στο μισάωρο που απέμεινε ως το τελευταίο σφύριγμα του Κουτσογιάννη, δεν άλλαξε κάτι και η ομάδα έφτασε στη νίκη.
Οι συνθέσεις:

Πανηλειακός (Κυράστας): Κοψαχείλης, Κόλτζος, Μοσχογιάννης (24' Φερεκίδης), Τόγιας, Νούσιας, Νεμπεγλέρας, Ροζάλες (78' Παππάς), Σαπάνης, Τασιόπουλος, Τάτσης (59' Παπανδρέου), Γιασίνσκι.

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Αργυρίου, Μπάντοβιτς, Κατσαμπής, Τάκολα, Ζαφειρίου, Μαχαιρίδης, Καφές (69' Καπετανόπουλος), Κωνσταντινίδης, Φραντζέσκος (70' Βρύζας), Βελής, Κυριακίδης (79' Κομίνχες).

* Τη σεζόν 1998 -1999 ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στην 4η θέση του πρωταθλήματος με 62 βαθμούς (πήρε ευρωπαϊκό εισιτήριο), έχοντας 19 νίκες - 5 ισοπαλίες - 10 ήττες, με τέρματα 52-31.

* Στον πάγκο μας σε εκείνο το πρωτάθλημα, βρέθηκε αρχικά ο Όλεγκ Μπλαχίν (2 ματς, 2 ήττες), ο Άγγελος Αναστασιάδης (16 ματς, 11 νίκες - 3 ισοπαλίες - 2 ήττες) και ο Άρι Χάαν (16 ματς, 8 νίκες - 2 ισοπαλίες - 6 ήττες).

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4