Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

08 Δεκεμβρίου 2018

Τρίποντο επί του Λεβαδειακού με Λίνο (2012)

Σαν σήμερα στις 8/12/2012, για την 14η αγωνιστική της Super League κέρδισε με 1-0 τον Λεβαδειακό στην Τούμπα και επέστρεψε στις νίκες, χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Λίνο με απευθείας εκτέλεση φάουλ ...

Oι περίπου 7.000 θεατές (6.015 τα εισιτήρια) που βρέθηκαν στο γήπεδο, είδαν έναν ΠΑΟΚ να πιάνει μέτρια απόδοση και να φτάνει σε μια δύσκολη νίκη έχοντας σαν κορυφαίο παίκτη και σκόρερ του τον Λίνο. 

Οι παίκτες του Δώνη δεν μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και ο Λεβαδειακός στο ξεκίνημα της αναμέτρησης ήταν αυτός που απείλησε σε δύο φάσεις να αιφνιδιάσει με τον Πόι, στο 6' και στο 12'...
Ο ΠΑΟΚ άρχισε να ξυπνάει μετά το 20ό λεπτό, όταν οι παίκτες μας άρχισαν να κυκλοφορούν την μπάλα και να δημιουργούν καταστάσεις κυρίως από την αριστερή πτέρυγα, με τον Λίνο να είναι αυτός που έδειχνε ιδιαίτερα κεφάτος... 

Στο πρώτο ημίχρονο έλειψαν οι κλασικές ευκαιρίες καθώς οι φιλοξενούμενοι ήταν σωστά στημένοι και δεν άφηναν αμυντικά κενά μπροστά από την εστία του Κυριακίδη... Στο διάστημα αυτό είδαμε από τον Δικέφαλο μόνο ημιτελείς προσπάθειες και πολλά προβλήματα στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Η πρώτη οργανωμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 52' όταν ο Σαλπιγγίδης πάσαρε στον Αθανασιάδη που βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού, αλλά ο τελευταίος απέκρουσε το δυνατό σουτ που επιχείρησε ο Κλάους...

Το γκολ που έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ ήρθε τελικά στο 69'. Ο Λίνο, εκτέλεσε φάουλ στη μετόπη της εστίας του Κυριακίδη και με ωραίο τεχνικό σουτ έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία σημειώνοντας το γκολ που τελικά έκρινε το νικητή. 

Στο 70' ωραίος συνδυασμός Κωνσταντινίδη - Φωτάκη, όμως το σουτ του Καλαματιανού πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κυριακίδη, άουτ...

Στο υπόλοιπο διάστημα μέχρι τη λήξη δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο μπροστά στις δύο εστίες και έτσι το σφύριγμα της λήξης από τον Βιοσκάκη βρήκε τον ΠΑΟΚ να κατακτά το πολύτιμο τρίποντο που τον διατήρησε στη 2η θέση της βαθμολογίας.
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Λίνο (81' Σταφυλίδης), Ιντζίδης, Κουμάλο, Κωνσταντινίδης, Ρομπέρ (58' Λόρενς), Φωτάκης, Λάζαρ, Κάτσε, Σαλπιγγίδης (86' Πόποβιτς), Αθανασιάδης.

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ρογκέριο, Πόι (53' Ρομέου), Βασιλείου (79' Μίλιεβιτς), Ζησόπουλος, Γεωργίου, Μεντί, Ακόστα (83' Μαχαίρας).

............................................

Ο Χρήστος Ιντζίδης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, αλλά και σε αυτό της Πέμπτης για το θεσμό του κυπέλλου με τον Αιγινιακό εκτός έδρας ...
Αναλυτικά όσα είπε:

Σχολιάζοντας το παιχνίδι με τους Βοιωτούς είπε: "Μπήκαμε στο γήπεδο με αποκλειστικό στόχο τη νίκη. Δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο 20λεπτο, στη συνέχεια όμως ανεβήκαμε και τελικά φτάσαμε στο στόχο μας, δηλαδή στη νίκη. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από το Λεβαδειακό και αυτό που κρατάμε από το ματς είναι οι τρεις βαθμοί. Συνεχίζουμε..."

Για τη δική του απόδοσή ανέφερε: "Είμαι ευχαριστημένος από τη δική μου απόδοση, όμως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Προσπαθώ μέσα από τις προπονήσεις να γίνομαι όλο και καλύτερος".

Για το ότι για τον ΠΑΟΚ ξεκινά και η περιπέτεια του Κυπέλλου, τόνισε: "Το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι της Πέμπτης και στη συνέχεια στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα".

.............................................

Ο Λίνο στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα με τον Λεβαδειακό τόνισε τη σημασία που είχε η νίκη για την ομάδα, ενώ επεσήμανε πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι σοβαρός στο ματς του κυπέλλου που ακολουθούσε.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βραζιλιάνος:

Για το παιχνίδι, σχολίασε: "Σίγουρα πρόκειται για μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς, μετά από τρία συνεχόμενα παιχνίδια που δεν τα καταφέραμε. Νιώθω ευτυχισμένος και πολύ χαρούμενος για τη νίκη μας και για το γκολ που σημείωσα. Τώρα θα ηρεμήσουμε λίγο και θα σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι. 

Παρά το ότι προσπαθήσαμε δεν κάναμε κάποιο μεγάλο παιχνίδι σήμερα, αλλά πήραμε όμως τελικά αυτό που θέλαμε απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα που προερχόταν από διαδοχικές νίκες. Αντίθετα εμείς είχαμε τρία ματς χωρίς να πάρουμε τη νίκη και γνωρίζαμε πόσο σημαντικό ήταν να κερδίσουμε σήμερα το παιχνίδι".

Για τον πανηγυρισμό του (έδειχνε με τα δάχτυλα τον αριθμό τρία), είπε: "Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που σε κάθε αγώνα είναι εδώ η οικογένειά μου. Είναι μια κίνηση που την κάνω σε κάθε πανηγυρισμό"...

Αναφερόμενος στο αήττητο που κρατάει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, υπογράμμισε: "Όλοι γνωρίζουν πως η Τούμπα είναι μία δυνατή έδρα. Νιώθουμε καλά όταν έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Εύχομαι να μην έχουμε απώλειες βαθμών στη συνέχεια. Αυτή η νίκη σήμερα, μας δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τη δύσκολη συνέχεια".

Τέλος μιλώντας για το Κύπελλο δήλωσε: "Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Θα είναι ένα δύσκολο ματς και όλοι έχουμε στόχο τη νίκη για να ξεκινήσουμε με το δεξί στο θεσμό".

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4