Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

28 Δεκεμβρίου 2018

Χιόνι, παγετός και ... αναβολή! (1986)

Σαν σήμερα στις 28/12/1986, ο ΠΑΟΚ επρόκειτο να αντιμετωπίσει στα Τρίκαλα τη Βέροια, σε παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 1986-1987.

Ο Δικέφαλος με τον Ολλανδό τεχνικό Τάις Λίμπρεχτς στον πάγκο του, αναγκάστηκε να «μετακομίσει» στη θεσσαλική πόλη, λόγω τιμωρίας της Τούμπας με ποινή τριών αγωνιστικών, για τα όσα έγιναν και δεν έγιναν στο ματς με τον Ολυμπιακό στις 5/10/1986 (νίκη με 4-1).

Το παιχνίδι με τη Βέροια αναβλήθηκε λόγω χιονόπτωσης, καθώς ο αγωνιστικός χώρος είχε σκεπαστεί με 30 πόντους χιόνι! Ανήμερα του παιχνιδιού, περισσότεροι από 1.500 οπαδοί του Δικεφάλου είχαμε βρεθεί στα Τρίκαλα παρά τις ενδείξεις που υπήρχαν από την προηγούμενη μέρα για αναβολή , επιστρέψαμε όμως άπραγοι ...

Το γήπεδο ήταν αδύνατον να καθαριστεί, καθώς το χιόνι σε πολλά σημεία ήταν παγωμένο και τα εκχιονιστικά μηχανήματα βρισκόταν στην περιοχή της Κατάρας, όπου η κατάσταση ήταν ακόμα χειρότερη!

Ο αγώνας αρχικά είχε αναβληθεί για την επόμενη μέρα (Δευτέρα 29/12), όμως τελικά το γήπεδο παρέμεινε ακατάλληλο (αρχική εικόνα) όπως σωστά αποφάνθηκε ο διαιτητής Γιάννης Τριανταφύλλου και το ματς αναβλήθηκε επ' αόριστον.

* Για την ιστορία και μόνο, το παιχνίδι με τη Βέροια έγινε στις 11/1/1987, με τις ομάδες να μένουν στο 0-0, σε έναν τρισάθλιο αγωνιστικό χώρο λόγω βροχής αυτή τη φορά, παρουσία 100 οπαδών που είχαμε κάνει το ταξίδι στα Τρίκαλα και επιστρέψαμε απογοητευμένοι! 

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4