Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

24 Νοεμβρίου 2018

Ντόρτι επί της Προοδευτικής στην άδεια Τούμπα (2002)

Σαν σήμερα στις 24/11/2002, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα την Προοδευτική, σε παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2002-2003...

Ο Δικέφαλος με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του, πήρε μια εύκολη νίκη επικρατώντας με 4-1, αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού.

Το σκορ άνοιξε στο 38ο λεπτό ο Γεωργιάδης με πέναλτι, ένα πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής Τσίκινης σε κράτημα του Κούτση από τον Καλλιμάνη, μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Γεωργιάδης από τα δεξιά με σέντρα. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν, κακώς όμως γιατί είχαν 100% άδικο, μιας και η φάση ήταν πεντακάθαρη!

Στο 51ο λεπτό ο Γιασεμάκης εκμεταλλεύτηκε κακή απόκρουση του τερματοφύλακα σε σέντρα του Κουκιέλκα από τα αριστερά και με σουτ σημείωσε το 2-0, για να έρθει στο 67' ο ίδιος παίκτης μας να σημειώσει το 3-0 μετά από μπαλιά του Γεωργιάδη.

Στο 81ο λεπτό, ο Μόρας στην προσπάθειά του να απομακρύνει γύρισμα του Νάστου από τα δεξιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (4-0), για να πετύχει η Προοδευτική το γκολ της τιμής στο 92ο λεπτό με πέναλτι που υπέδειξε ο Τσικίνης και το οποίο εκτέλεσε ο Μάγγος. 

Στην παράβαση υπέπεσε ο Μάρκος ανατρέποντας αντίπαλο μέσα στην περιοχή μας ...
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Τοχούρογλου, Κουτσόπουλος (62' Κοσμίνσκι), Χασιώτης, Νάστος, Κούτσης, Μάρκος, Κουκιέλκα, Καφές, Γεωργιάδης (76' Βοσκαρίδης), Οκκάς (61' Φρούσος), Γιασεμάκης.

Προοδευτική (Παπαδόπουλος): Κόης, Καλλιμάνης, Μόρας, Πάντος, Πουλόπουλος, Αλ Ζάχερ, Αγγελόπουλος, Μάγγος, Σιδηρόπουλος (62' Γιαννενάκης), Αλμανίδης (55' Τάτσης), Ζαΐμι (73' Σπέρτος).

* Τη σεζόν 2002-2003, ο Δικέφαλος παρά τα πολλά του προβλήματα, τερμάτισε 4ος, εξασφαλίζοντας ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ κατέκτησε και το τέταρτο Κύπελλο της ιστορίας του! Συγκέντρωσε 53 βαθμούς, με 16 νίκες - 5 ισοπαλίες - 9 ήττες, με τέρματα 59-38.

* Στον πάγκο του ΠΑΟΚ κάθισε όλη τη χρονιά 2002-2003 ο Άγγελος Αναστασιάδης, όπως άλλωστε συνέβη και την επόμενη, 2003-2004!

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4