Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

01 Νοεμβρίου 2018

Ήττα στη Βέροια με απαράδεκτη εμφάνιση! (1970)

Σαν σήμερα στις 1/11/1970, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Βέροια, σε παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 1970-1971...

Ο Δικέφαλος με τον Ιβάν Χόρβατ στον πάγκο του, μπροστά σε περίπου 10.000 θεατές (8.506 τα εισιτήρια), γνώρισε την ήττα με 1-0, με γκολ που σημείωσε ο Μιχαηλίδης στο 21ο λεπτό.

Πολύ κακή η εμφάνιση της ομάδας μας και απόλυτα δικαιολογημένη η ήττα από την ιδιαίτερα μαχητική Βέροια, με τον Δικέφαλο να «πονάει» στη μεσαία του γραμμή...

Στο 8ο λεπτό το σουτ του Τερζή σταμάτησε στο δοκάρι μας και στο 21' ο Μιχαηλίδης μετά από μπαλιά του Παπαδόπουλου Λ. πήρε την μπάλα και με σουτ νίκησε τον Χριστοδούλου, σημειώνοντας το γκολ που έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους!

Οι καλύτερες στιγμές μας στο ματς καταγράφηκαν στο 7' με τον Βιόπουλο να αποκρούει το σουτ του Σαράφη και στο 90' όταν η κεφαλιά του Σαράφη πήρε πορεία προς τα δίχτυα, αλλά ο Βιόπουλος και πάλι απέκρουσε!

Η Βέροια είχε και δεύτερο δοκάρι στο ματς, με τον Ιωάννου στο 88', ενώ με εξαίρεση το διάστημα 45'-60', ήταν η ομάδα που απειλούσε!

Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Χριστοδούλου, Γούναρης, Παπαδόπουλος και από τη Βέροια οι Μιχαηλίδης, Βιόπουλος, Δανδέλης.

Οι συνθέσεις:

Βέροια: Βιόπουλος, Θεοδωρίδης, Τσιρέλας, Ραντίδης, Κουσουλάκης, Μιχαηλίδης, Τερζής, Κεφαλίδης, Δανδέλης, Παπαδόπουλος Λ., Παπαδόπουλος Θ. (68' Ιωάννου).

ΠΑΟΚ: Χριστοδούλου, Γούναρης, Φουντουκίδης, Παπαχριστούδης, Παπαδόπουλος, Τερζανίδης, Ασλανίδης, Σαράφης, Κούδας, Σταυρίδης (46' Λάζος), Παρίδης (81' Πουλασιχίδης).

* Τη σεζόν 1970-1971, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τον Χόρβατ στον πάγκο του (14 ματς), ακολούθησε ο Χασιώτης (5) και τελείωσε με τον Λες Σάνον (15), με τον Άγγλο τεχνικό να παραμένει στην ομάδα μέχρι τις δύο πρώτες αγωνιστικές της περιόδου 1974-1975.

* Η ομάδα σε 34 παιχνίδια είχε 12 νίκες, 10 ισοπαλίες, 12 ήττες, τερμάτισε στην 8η θέση με τέρματα 38-32 και 68 βαθμούς.

* Στην αρχική εικόνα διακρίνονται οι Μιχαηλίδης - Κούδας σε μια μονομαχία τους.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4