Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

03 Οκτωβρίου 2018

Ισόπαλος στα Γιάννινα με εκπληκτικό Μλάντεν! (1982)


Σαν σήμερα στις 3/10/1982, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα σε παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 1982-1983 ...

Ο Δικέφαλος με τον Χάινς Χέερ στον πάγκο του, μπροστά σε περίπου 5.500 θεατές (4.737 τα εισιτήρια), αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0, σε μια αναμέτρηση που έγινε κάτω από συνεχή και δυνατή βροχή...
 
Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο πρώτο 45λεπτο, στην επανάληψη όμως ο ΠΑΟΚ φάνηκε κουρασμένος από την υπερπροσπάθεια των παικτών μας στο παιχνίδι με τη Σοσό στη Γαλλία που έγινε μεσοβδόμαδα και οι γηπεδούχοι, ήταν αυτοί που βρέθηκαν κοντά στο γκολ, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες.

Ο Μλάντεν Φούρτουλα βρέθηκε σε καταπληκτική μέρα και απέκρουσε επικίνδυνες προσπάθειες των παικτών του ΠΑΣ, οι οποίοι στο 77' διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή Αργυρίου για τον μη καταλογισμό πέναλτι, σε ανατροπή του Λιάκου από τον Σίγγα.

Η καλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων χάθηκε στο 90' όταν ο Παπαχρήστου, σε κενή εστία, σούταρε άουτ!

Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Φούρτουλα, Αλαβάντας και από τον ΠΑΣ οι Παπάζογλου, Παπαγγέλης, Πρίσκας, Λιάκος.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα: Αλεξίου, Πρίσκας, Μαντζούκης, Παπαγγέλης, Παπάζογλου, Κοκότοβιτς, Κοντογεωργάκης, Παπαχρήστου, Σεϊταρίδης, Λιάκος, Μάιπας.

ΠΑΟΚ: Φούρτουλα, Σκαρτάδος, Αλαβάντας, Ιωσηφίδης (73' Αποστολίδης Θ.), Σίγγας, Δαμανάκης (57' Γεωργόπουλος), Τρίμχολντ, Ψαρράς, Δημόπουλος, Κούδας, Κωστίκος.


* Ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 1982-1983 τερμάτισε στην 4η θέση, έχοντας σε 34 ματς, 18 νίκες, 6 ισοπαλίες, 10 ήττες, με τέρματα 49-28.

* Στον πάγκο μας βρέθηκε για όλη τη χρονιά (όπως και την προηγούμενη 1981-1982) ο Γερμανός Χάινς Χέερ.
* Στην παραπάνω photo διακρίνεται μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 1982-1983. Όρθιοι από αριστερά: Τρίμχολντ, Σίγγας, Κωστίκος, Πέλλιος, Παντέλης, Κούδας. Καθιστοί από αριστερά: Βασιλάκος, Ψαρράς, Τσουρέλας, Σκαρτάδος, Αλαβάντας.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4