Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

12 Σεπτεμβρίου 2018

Φιλική ήττα από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα (1965)

Σαν σήμερα στις 12/9/1965, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Ολυμπιακό, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, ενόψει της σεζόν 1965-1966...

Ο Δικέφαλος μπροστά σε 15.000 και πλέον θεατές γνώρισε την ήττα με 1-2, από έναν αντίπαλο που δεν έπεισε, ήταν όμως ιδιαίτερα αποτελεσματικός και εκμεταλλεύτηκε δύο από τις λίγες καλές στιγμές του στο ματς.

Οι παίκτες μας παρουσίασαν πολύ καλή εικόνα στο διάστημα 60'-75', όταν και ισοφάρισαν με τον Κούλη Αποστολίδη, το γκολ που σημείωσε στο 37' ο Μποτίνος και είχε δώσει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.
Το σκορ λοιπόν άνοιξε στο 37', με κοντινό δυνατό τεχνικό σουτ του Μποτίνου (αρχική εικόνα), το οποίο δεν μπόρεσε να σταματήσει ο Μουσελεμίδης. 

Στο 64', ο Πολυχρονίου σταμάτησε με φάουλ τον Χαραλαμπίδη, το εκτέλεσε ο Λέανδρος με πάσα στον Αποστολίδη, αυτός απέφυγε έξυπνα το τείχος των αμυντικών και πλάσαρε εύστοχα τον γκολκίπερ Φρονιμήδη, στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού.
Το τελικό 1-2 ήρθε στο 80' και ήταν ένα αστείο γκολ, το οποίο σημείωσε ο Γιούτσος με ένα χλιαρό σουτ, με τους Μουσελεμίδη – Νικολαΐδη να συγκρούονται στην προσπάθειά τους να απομακρύνουν και η μπάλα ίσα που πέρασε τη γραμμή της εστίας μας ...

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Μουσελεμίδης, Μακρής (Μουρατίδης), Θεοφανίδης, Μήτρακας, Γιακουμής, Νικολαΐδης, Κούδας, Βασιλειάδης, Μουρατίδης (Αποστολίδης), Χαραλαμπίδης (Αφεντουλίδης), Αφεντουλίδης (Λέανδρος).

Ολυμπιακός: Φρονιμήδης, Λειβαδάς (Παυλίδης), Στεφανάκος, Παυλίδης (Μίλησης), Πολυχρονίου, Δερμάτης (Γκαϊτατζής), Βασιλείου, Αγανιάν, Γιούτσος, Γρηγοριάδης, Μποτίνος (Σινάτκας, Νεοφώτιστος).

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4