Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

13 Σεπτεμβρίου 2018

Πάλεψε στο Ηράκλειο αλλά έχασε με 2-1 (1997)

Σαν σήμερα στις 13/9/1997, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον ΟΦΗ, σε παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 1997-1998 ...

Ο Δικέφαλος με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του, μπροστά σε περίπου 6.000 θεατές (4.705 τα εισιτήρια), γνώρισε την ήττα με 2-1, αν και μπορούσε να φύγει από το Ηράκλειο με θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές του!
Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 13ο λεπτό με τον Αναστασίου (σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, δοκάρι και μέσα), για να ισοφαρίσει ο ΠΑΟΚ δύο λεπτά αργότερα με πέναλτι του Τουρσουνίδη. Το πέναλτι υπέδειξε ο διαιτητής Βοργιάς όταν είδε ανατροπή του Βρύζα από αμυντικό του ΟΦΗ (αυστηρό!).
Στο 39ο λεπτό, ο Μίτιτς από τα δεξιά σούταρε, ο Μιχόπουλος απέκρουσε ασθενώς και ο Ρίζνιτς που μπήκε στη φάση, δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-1 σε κενή εστία!
 
Ο ΠΑΟΚ στην επανάληψη προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης είχε δοκάρι με τον Μαραγκό, αλλά και άλλες καλές φάσεις για να φτάσει στην ισοφάριση, χωρίς πάντως να τα καταφέρουν οι παίκτες μας!

Στο 85ο λεπτό, ο Βοργιάς απέβαλε τον Νάγκμπε και ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με «10» παίκτες...
Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ: Χανιωτάκης, Παπαδόπουλος, Σκέντζος, Δέδες (46' Σταυρακάκης), Ρίζνιτς (60' Νιόμπλιας), Μαρινάκης (72' Κουτσουπιάς), Κουνενάκης, Κιάσσος, Μίτιτς, Τσιαντάκης, Αναστασίου.

ΠΑΟΚ: Μιχόπουλος, Κολομπούρδας, Ολιβάρες, Μαραγκός, Σιδηρόπουλος (60' Σιδηρόπουλος), Τασιόπουλος (46' Ζαφειρίου), Νάγκμπε, Ζαγοράκης, Τουρσουνίδης (72' Καφές), Βρύζας, Ζουμπούλης.

* Τη σεζόν 1997-1998 o ΠΑΟΚ με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του (όπως και στο μισό της προηγούμενης σεζόν), τερμάτισε στην 4η θέση με 70 βαθμούς, έχοντας σε 34 ματς, 21 νίκες - 7 ήττες - 6 ισοπαλίες και τέρματα 74-41.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4