Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

03 Σεπτεμβρίου 2018

Ντουμπλάρισε τις φιλικές νίκες επί της ΑΕΚ (1967)

Σαν σήμερα στις 3/9/1967, ο ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα την ΑΕΚ με 2-0 και ντουμπλάρισε τις νίκες επί της αθηναϊκής ομάδας, καθώς είχε επικρατήσει με 2-3 και στο πρώτο ματς που έγινε στη Νέα Φιλαδέλφεια...

Τα δύο παιχνίδια έγιναν στο πλαίσιο του κυπέλλου «Κλεάνθη Μαρόπουλου», παλαίμαχου επιθετικού παίκτη της ΑΕΚ, εν ζωή το 1967, καθώς απεβίωσε το 1991 σε ηλικία 72 ετών.

Στην αναμέτρηση της Τούμπας, στις εξέδρες δεν έπεφτε καρφίτσα! Ο κόσμος του Δικεφάλου, περισσότεροι από 20.000 οι θεατές, διψούσε να δει την ομάδα που είχε πάρει διπλό στις 27/8/1967, δείχνοντας εξαιρετικά στοιχεία σε εκείνο το παιχνίδι.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2', όταν ο Αφεντουλίδης εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητά του και πρόλαβε την μπάλα σε γύρισμα του Κεφαλίδη προς τον Σεραφείδη, ανοίγοντας το σκορ με υποδειγματικό πλασέ (αρχική εικόνα).
Το τελικό 2-0 σημειώθηκε στο 60' μετά από φάουλ που εκτέλεσε με δύναμη ο Φουντουκίδης, η μπάλα βρήκε στο σώμα του Νικολαΐδη της ΑΕΚ, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του άναυδου Κωνσταντινίδη.

Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Φουντουκίδης, Μουρατίδης, Θεοφανίδης, Βασιλειάδης, Γιακουμής και από την ΑΕΚ ξεχώρισαν οι Σοφιανίδης, Παπαϊωάννου, Σκευοφύλαξ.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Σαββουλίδης, Βασιλειάδης, Φουντουκίδης, Θεοφανίδης, Τάτσης (Κατσικάρης), Μουρατίδης (Νικολαΐδης), Γιακουμής, Λέανδρος (Παπαδόπουλος), Σαράφης, Χαραλαμπίδης (Λάζος), Αφεντουλίδης.

ΑΕΚ: Σεραφείδης (Κωνσταντινίδης), Κεφαλίδης (Φραγκουδάκης), Βασιλείου, Μπαλόπουλος, Σοφιανίδης, Σκευοφύλαξ (Σταθόπουλος), Σταματιάδης, Νικολαΐδης (Παπαγεωργίου), Βεντούρης, Παπαϊωάννου, Πομώνης (Μαστρακούλης).

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.500!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.500...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4