Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

28 Μαΐου 2018

Ήττα στο ΟΑΚΑ με υπογραφή Θάνου (2017)

Σαν σήμερα στις 28/5/2017, o κακός ΠΑΟΚ έχασε στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ με 1-0, με τον διαιτητή Θάνο, κυριολεκτικά να ξεφτιλίζεται με τις αποφάσεις του, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των play offs της Super League, της περιόδου 2016-2017 ...

Ένας διαιτητής που δεν είχε να ζηλέψει σε τίποτε από τη δόξα των Σπάθα, Παππά, Μήτσιου, ένας διαιτητής που φρόντισε να αποδεκατίσει τον ΠΑΟΚ για λόγους που γνώριζε μόνο ο ίδιος. 

Ένας διαιτητής που βρισκόταν σε εντεταλμένη υπηρεσία και που στην συνέχεια δεν θα τον βλέπαμε στα γήπεδα, καθώς αργότερα αποκαλύφθηκαν οι (κίτρινης απόχρωσης) οπαδικές προτιμήσεις του...
Ο Ίβιτς κατέβασε στο αρχικό σχήμα τους Μπρκιτς κάτω από τα δοκάρια, Μάτος, Κρέσπο, Μαλεζά, Λέοβατς στην άμυνα, Τσίμιροτ, Κάνιας, Χαρίση στη μεσαία γραμμή και Κάμπος, Πρίγιοβιτς, Μπίσεσβαρ στην επίθεση.

Στο σχεδόν άδειο ΟΑΚΑ, ο ΠΑΟΚ μπήκε για πολλοστή φορά παθητικά στο παιχνίδι, με ενισχυμένη μεσαία γραμμή, δείχνοντας πως πρωταρχικός στόχος είναι το μηδέν στην άμυνα!
Μόλις στο 6' ο Θάνος είδε –με τη ... δεύτερη ματιά- πέναλτι σε χέρι του Κρέσπο, το εκτέλεσε ο Χριστοδουλόπουλος άουτ. 

Ο ΠΑΟΚ απάντησε στις ευκαιρίες στο 12' με τον Χαρίση, που μετά από σέντρα του Λέοβατς, με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ανέστη!
Στο 23', η κεφαλιά του Μπακασέτα σε κενή εστία πέρασε άουτ, με τον Μπρκιτς να απομακρύνει λάθος τη σέντρα που βγήκε από τα αριστερά! 

Ο Κάμπος στο 33' έδωσε τη θέση του στον Ενρίκε.

Στο 42', έγινε το 1-0 από τον Μπακασέτα, ο οποίος με πλάτη στην εστία μας, εκμεταλλεύτηκε γλίστρημα του Κρέσπο, σούταρε και η μπάλα περνώντας μέσα από τα πόδια του Κρέσπο πήγε στα δίχτυα.

Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μισό της αναμέτρησης δεν ικανοποίησε, κανένας παίκτης μας δεν ξεπέρασε τη μετριότητα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που επίσης δεν έδειξε και αυτός πολλά πράγματα...
Στην επανάληψη η κατάσταση βελτιώθηκε ελαφρώς, ο ΠΑΟΚ πήρε κάποια μέτρα στο γήπεδο χωρίς να είναι απειλητικός, με το πρόβλημα στη μεσαία γραμμή να παραμένει και η ομάδα δημιουργικά να μη δείχνει κάτι αξιομνημόνευτο! 

Αυτός πάντως που έκλεψε την παράσταση ήταν ο τραγικός Θάνος, ο οποίος μοίραζε τις κίτρινες σαν κουφέτα, ενώ στο 92', είδε ανύπαρκτο επιθετικό του Πρίγιοβιτς και έδωσε κίτρινη στον Μαλεζά για διαμαρτυρία!

Στο 95', χερούκλα ο Κολοβέτσιος λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, τίποτε δεν είδε ο Θάνος, αντίθετα έδειξε κίτρινη στον Κρέσπο για διαμαρτυρία και 2η κίτρινη στον Μαλεζά στη συνέχεια!!!
Τέλος στο 96' ο ρέφερι, σφύριξε τη λήξη της αναμέτρησης, ενώ είχε παιχτεί μόλις 1 λεπτό παιχνίδι!!! Διαμαρτυρήθηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ αλλά μάταια!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, οικοδόμος (63' Γιόχανσον), Μπακασέτας (82' Γκάλο), Αραούχο (86' Πέκχαρτ). 

ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Λέοβατς, Μαλεζάς, Κρέσπο, Μάτος (82' Κολούρης), Κάνιας, Χαρίσης, Τσίμιροτ (70' Πέλκας), Μπίσεσβαρ, Κάμπος (33' Ενρίκε), Πρίγιοβιτς.
O Xάρης Χαρίσης τόνισε μετά τη λήξη του ματς...

Για τις διαμαρτυρίες στο τέλος: "Να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα γιατί υπήρξε όλο αυτό. Εμάς μας ενδιαφέρει μόνο τι γίνεται στο γήπεδο, δε μπορώ να καταλάβω τι έγινε".

Για την εικόνα του ματς: "Νομίζω πως η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, άξιζε που προηγήθηκε. Στο δεύτερο όμως, ισορροπήσαμε και το δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία".

Για το τι ειπώθηκε στην ανάπαυλα: "Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που συνηθίζουμε. Δείξαμε να μην είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε το ματς. Το διορθώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, ισορροπήσαμε και ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕΚ".

Για την κακή απόδοση του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο: "Θεωρώ ότι θέλαμε να κερδίσουμε το ματς όσο και η ΑΕΚ. Ίσως στο πρώτο ημίχρονο να ήταν πιο καλά διαβασμένη και ίσως να ήταν αυτός ο λόγος".

Για το επερχόμενο ματς τον Παναθηναϊκό: "Θα πάμε να δώσουμε το 100% και να πάρουμε τη νίκη που θα μας οδηγήσει στην πρώτη θέση".

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε σε όλα τα εκτός έδρας ντέρμπι: "Είναι σίγουρα κάτι που μας προβληματίζει. Νομίζω πως αυτό που είχαμε να κάνουμε μέσα στη χρονιά, το κάναμε, πήραμε το Κύπελλο και δείξαμε ότι παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Αυτό ίσως είναι ένα κομμάτι που πρέπει να διορθώσουμε".
O τεχνικός του Δικεφάλου μίλησε για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ...

Αναλυτικά ο Βλάνταν Ίβιτς τόνισε:

Για το τι έφταιξε: "Πιστεύω ότι είχαμε αρκετά προβλήματα ιδιαίτερα στο ξεκίνημα. Δεν πήραμε πρωτοβουλίες. Δεν κάναμε αυτό που ζητάμε και που ξέρουμε να κάνουμε. 

Βέβαια όταν δεν έχεις την μπάλα στα πόδια σου τα πρώτα 2-3 λεπτά και δεν κάνεις ιδιαίτερη προσπάθεια για να βγεις μπροστά, όπως κάναμε σήμερα, έρχεται και το άγχος και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. 

Μετά είχαμε 1-2 φάσεις, δεν έγιναν πολλές γενικά και το παιχνίδι τελείωσε όπως τελείωσε, δεν μπορώ να πω ότι δεν είναι δίκαιο. Βλέπουμε ότι σε κάθε παιχνίδι οι παίκτες τραυματίζονται, υπάρχουν πολλά προβλήματα σε όλες τις ομάδες, έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι και θέλουμε να τελειώσουμε με νίκη".

Για ενδεχόμενη κούραση: "Δεν μπορώ να πω ότι είναι δικαιολογία, όλες οι ομάδες είναι κουρασμένες. Μπορεί να έχουμε μεγαλύτερο ρόστερ εμείς, αλλά παίξαμε και περισσότερα παιχνίδια. 

Η κούραση είναι κάτι που όλοι το έχουν. Είχαμε πολύ έντονο πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη. Χρησιμοποιήσαμε πολλούς παίκτες, όλοι γνωρίζουμε που βρισκόμαστε κι ότι στόχος μας είναι να τερματίσουμε πρώτοι".

Για την αποβολή του Μαλεζά: "Είχε μία κίτρινη κι έτσι κι αλλιώς δεν θα έπαιζε, γιατί έφτασε τις τέσσερις. Βέβαια δεν υπήρχε λόγος, αλλά και με τη μία θα ήταν τέταρτη και δεν θα μπορούσε να παίξει".

Για τις πολλές απουσίες που θα έχει ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον Παναθηναικό: "Είναι γεγονός ότι υπάρχουν πολλές απουσίες, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να προετοιμαστούμε με τους παίκτες που έχουμε για να πάρουμε τη νίκη".

Για τη νέα σεζόν και τα επιπλέον ματς στα Play Offs: "Υπάρχουν περισσότερα παιχνίδια στα play offs. Και οι άλλες ομάδες που θα είναι στα play offs θα είναι κουρασμένες και θα έχουν παίξει πολλά παιχνίδια. Μπορεί να είναι πιο ενδιαφέρον, γιατί θα παίζει και ο πρώτος. Θα μπορέσει να βελτιωθεί αυτή η εικόνα. 

Φέτος υπάρχουν έξι παιχνίδια στα Play Offs και του χρόνου θα υπάρχουν δέκα. Για αυτό τονίζω ότι βλέπουμε υπάρχουν προβλήματα σε όλες ομάδες, τραυματισμοί. Χθες χάσαμε στην προπόνηση τον τερματοφύλακας μας. Είναι κάτι που δεν θέλουμε να συμβεί σε κανέναν".

Για την εικόνα της ομάδας του: "Υπήρχαν και προηγούμενα παιχνίδια που μπορεί να κερδίζαμε. Βλέπετε όλα σχεδόν τα ματς στα play offs τελειώνουν στο 1-0. Έτσι είναι το πρόγραμμα, καταλαβαίνουμε όλοι ότι πρέπει να γίνει έτσι και προσπαθούμε να κάνουμε αυτό που πρέπει".

Για τις αλλαγές που έκανε στο σημερινό ματς: "Η πρώτη αλλαγή έγινε στο πρώτο ημίχρονο. Γνωρίζοντας ότι έχουμε παίξει τόσα παιχνίδια και ανά πάσα στιγμή μπορεί κάποιος να βγάλει πρόβλημα. Ήταν στο 1-0 το παιχνίδι, έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί. Το σχέδιο ήταν να μπει επιθετικός και να παίξουμε με τρεις πίσω, αυτό ήταν στο μυαλό μου".

Για την κατάσταση του Κάμπος: "Ο Κάμπος έχει πρόβλημα στον δικέφαλο. Είναι ο μοναδικός που είχε τρεις φορές το ίδιο πρόβλημα. Υπήρχαν μέσα στη χρονιά και παίκτες που είχαν κάποια άλλα προβλήματα, αλλά τρίτη φορά έβγαλε μυικό θέμα ο ίδιος παίκτης".

Για τις διαμαρτυρίες στο τέλος: "Δεν είναι κάτι που θέλω να γίνεται, είναι κάτι που δεν είναι ωραίο. Πρέπει να συζητήσουμε και να το λύσουμε. Τελείωσε το παιχνίδι, δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε κάτι και στο τέλος χρειάζεται ψυχραιμία και να μην δημιουργούνται αυτά που έγιναν σήμερα".

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4