Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

24 Μαΐου 2018

Ήθελε αλλά δεν μπορούσε (2015)

Σαν σήμερα στις 24/5/2015, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Αστέρα Τρίπολης, σε παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των Play Offs, της Super League, της περιόδου 2014-2015...

Ο Δικέφαλος με τον Γιώργο Γεωργιάδη στον πάγκο του, μπροστά σε 10.000 θεατές (9.137 τα εισιτήρια), έμεινε στη λευκή ισοπαλία, με την ομάδα να αναλώνεται σε μεγάλο μέρος του αγώνα σε παιχνίδι με σέντρες, απέναντι στην ψηλή άμυνα του Αστέρα...

Ο Γεωργιάδης παρέταξε τον ΠΑΟΚ με τον Ιτάνζ κάτω από τα δοκάρια, Ρατς, Κόστα, Τζαβέλλα, Κίτσιου στην άμυνα, Τζιόλη, Κάτσε, Νομπόα στη μεσαία γραμμή και Μακ, Παπαδόπουλο, Περέιρα στην επίθεση.

Σαφώς περισσότερος κόσμος στην Τούμπα σε σχέση με τα τελευταία ματς, εκείνης της σεζόν, με τον Δικέφαλο να είναι καλύτερος στο πρώτο 45λεπτο του Αστέρα, να πιέζει ψηλά δημιουργώντας πολλά προβλήματα στους Αρκάδες που δεν μπορούσαν να περάσουν τη σέντρα!
Από την άλλη ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες να βρει δίχτυα με τον Μακ στο 5' (δοκάρι) και στο 26', με τον Σλοβάκο στη δεύτερη περίπτωση να μην μπορεί να νικήσει τον Θεοδωρόπουλο στο τετ α τετ! 

Ο Αστέρας ξεμύτισε από το καβούκι του στο τελευταίο δεκάλεπτο χωρίς όμως να απειληθεί ο Ιτάνζ, που χωρίς υπερβολή ήταν θεατής στο πρώτο 45λεπτο. 

Αρνητική η παρουσία του βοηθού που είχε λάθος υποδείξεις οφ σάιντ σε Ρατς και Μακ την ώρα που οι παίκτες μας ήταν έτοιμοι να γίνουν απειλητικοί για την αντίπαλη εστία

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης τοπ παιχνίδι έγινε πιο ανοικτό, ο Αστέρας προσπάθησε να βγει από το καβούκι του, αλλά μετά το 55' οπισθοχώρησε. 

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε παίζοντας πολύ με σέντρες από τα πλάγια να απειλήσει, φυσικά τα γεμίσματα ήταν βούτυρο στο ψωμί των αμυντικών και όσο περνούσε η ώρα η ομάδα έχανε την συγκέντρωσή της. 

Καλύτερες στιγμές στην επανάληψη, το σουτ του Κουλούρη στο 70' από πλάγια που βρήκε το δοκάρι του Θεοδωρόπουλου και πέρασε άουτ και στο 85' ο Πόζογλου έκλεψε έξυπνα την μπάλα από τον Γκοϊάν, όμως από πολύ κοντά πλάσαρε άουτ!

Ο ΠΑΟΚ πέταξε δύο πολυτιμότατους βαθμούς στα σκουπίδια και πλέον η υπόθεση πρωτιά ... ξεθώριαζε!

Δείτε στιγμιότυπα από το παιχνίδι ΕΔΩ

Oι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Ρτας, Κόστα, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Νομπόα (79' Σαββίδης), Κάτσε, Τζιόλης, Μακ (72' Πόζογλου), Παπαδόπουλος (60' Κουλούρης) και Περέιρα.

Αστέρας Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Λούι, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Μάσα (87' Ζησόπουλος), Μπαντμπαγκά (84' Τσοκάνης), Ρόλε (75' Φερνάντεζ), Μπαράλες
Με σημαντική καθυστέρηση σχεδόν μιας ώρας εμφανίστηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης στην αίθουσα τύπου και αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, αποφεύγοντας πάντως να πάρει θέση σε κάποια θέματα...

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά μιλώντας για το παιχνίδι τόνισε: "Κάναμε αρκετά πράγματα για να κερδίσουμε σήμερα, ενώ ο αντίπαλος δεν έκανε τίποτα. Οι παίκτες για την εποχή έβγαλαν ψυχή, έβγαλαν και ποιότητα είχαμε 3 δοκάρια, αρκετές ευκαιρίες. 

Έχουμε τόσα προβλήματα τραυματισμών, μας έμειναν λίγοι ποδοσφαιριστές, ζητάμε από παιδιά της Κ20 που μπαίνουν αλλαγή να μας βοηθήσουν να πετύχουμε το στόχο μας, να γίνουν ουσιαστικοί. Αν συνεχίσουμε μ΄ αυτή τη συγκέντρωση θα μπορέσουμε στο τέλος να πετύχουμε τον στόχο μας".

Για την παρουσία του Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια, δήλωσε: "Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα πάνω σ΄ αυτό το θέμα. Εγώ δεν είμαι ο άνθρωπος, που θα σας πει πως είναι το κλίμα".

Για την αδυναμία της ομάδας να βρει δίχτυα είπε: "Θέλει ηρεμία για να κατορθώσεις να πετύχεις ένα γκολ. Κάναμε πολλές φάσεις και σήμερα. Και στον Ατρόμητο κάναμε φάσεις. Θέλει όμως και λίγη τύχη. Υπάρχει πίεση στην ομάδα και είναι μεγάλη. 

Ο Παναθηναϊκός έκανε τόσα λίγα πράγματα στην Τρίπολη και κέρδισε 4-0. Εμείς σήμερα κάναμε πολλά περισσότερα, αλλά δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε. Κάποια στιγμή ο ΠΑΟΚ ήταν η πιο αποτελεσματική ομάδα στην Ελλάδα. Είχε ένα γκολ σε κάθε τρεις προσπάθειες. 

Άντε να πούμε ότι είναι και η ικανότητα των παικτών, ναι. Να μείνεις ήρεμος, να δώσεις μια καλή τελική πάσα, να κάνεις ένα σουτ. Αυτούς τους παίκτες όμως έχουμε και αυτούς εμπιστευόμαστε".

Για την αφλογιστία του Μακ υπογράμμισε: "Για τον Μακ, τι να πω; Βγήκε σήμερα τετ-α-τετ πλάσαρε, και η μπάλα πήγε έξω. Όταν ένας παίκτης μένει καιρό χωρίς γκολ, η αυτοπεποίθησή του πέφτει. Ζήτησε να βγει γιατί είχε ένα θέμα με τη μέση. Χτύπησε στο πρώτο σουτ του..."

Όσο για τη συνέχεια των Play Offs: "Δεν τελείωσε ακόμη κάτι, ας μην απογοητευόμαστε ακόμη. Θα δούμε τι θα γίνει στο ματς, που είναι σε εξέλιξη. Έχουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια. Εγώ θέλω να σταθώ στην εικόνα που βγάζει η ομάδα και είναι καλή. Είδατε και τον κόσμο που όταν βλέπει μια ομάδα να προσπαθεί, βοηθάει. Όταν δεν το βλέπει δεν βοηθάει".

Για την κατάσταση των Αθανασιάδη και Βίτορ, σημείωσε: "Είναι πολλά τα παιχνίδια, ρίσκαραν τα παιδιά παίζοντας στο Περιστέρι. Ένιωθαν καλά. Στη συνέχεια βάρυναν τα πόδια τους, πονούσαν και οι δύο, δεν μπορούσαν να παίξουν σήμερα".

Τέλος για την επιστροφή του Γκαρσία είπε: "Είναι μεγάλη προσωπικότητα και είναι χαρά μας που θα είναι μαζί μας στη συνέχεια".
Ο Ράζβαν Ρατς, μιλώντας μετά το 0-0 με τον Αστέρα, τόνισε την καλή εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο επιθετικό κομμάτι και τη δυνατότητα που είχαν οι συμπαίκτες του να σκοράρουν.

Ο Ρουμάνος αμυντικός σχολίασε: "Μας μένει πικρή γεύση από το αποτέλεσμα. Είχαμε ευκαιρίες επιθετικά, όπου νομίζω πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση. Είχαμε τη δυνατότητα για δύο γκολ, μετά πιέσαμε τον αντίπαλο, όμως την ισοπαλία δυστυχώς μένουμε πίσω στην κούρσα της πρωτιάς με τον Παναθηναϊκό."
O Αλέξανδρος Τζιόλης, στάθηκε στις δηλώσεις του στο πολύτιμο έδαφος που χάθηκε με την ισοπαλία που παραχώρησε ο Δικέφαλος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι: "Σίγουρα ήταν σημαντικό να κερδίσουμε. Χάθηκε μία σημαντική ευκαιρία για την πρώτη νίκη στα Play Offs. Υπάρχει απογοήτευση, αλλά δεν είναι σωστό να τα παρατήσουμε. Πρέπει να πάμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Υπάρχει απογοήτευση για το αποτέλεσμα, γιατί κάναμε ευκαιρίες, είχαμε δοκάρια και δεν έκανε ευκαιρίες ο αντίπαλος."

Για τη μη κατάκτηση των τριών βαθμών: "Δεν νομίζω ότι έλειψε η διάθεση, το πάθος και η προσπάθεια, αν έμπαινε ένα γκολ όλα θα ήταν διαφορετικά νομίζω".

Για τη συνέχεια των Play Offs: "Τα παιχνίδια είναι έξι όλα κι όλα. Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη, Εννοείται ότι πρέπει να κερδίσουμε. Δεν έχουμε άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Δεν έχουμε ούτε τρεις ημέρες για να ξεκουραστούμε και να κερδίσουμε."

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4