Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

02 Απριλίου 2018

Νίκησε την Ξάνθη μέσα σε διαμαρτυρίες (2005)



Σαν σήμερα στις 2/4/2005, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα την Ξάνθη, σε παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2004-2005 ...

Ο Δικέφαλος με τον Νίκο Καραγεωργίου στον πάγκο του, σε παιχνίδι που έγινε κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της Τούμπας για όσα έγιναν στις 6/3/2005 (1-1 με Ολυμπιακό με διαιτητή τον … Ζωγράφο), πήρε μια δύσκολη νίκη με 1-0 με τους φιλοξενούμενους να έχουν παράπονα μετά το τέλος του παιχνιδιού από τον διαιτητή Γερμανάκο…

Ο ΠΑΟΚ απείλησε στο 3' με σουτ του Σαλπιγγίδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής το οποίο μπλόκαρε ο Πιζανόφσκι. 

Η Ξάνθη απάντησε με μακρινά σουτ του Λουτσιάνο τα οποία σταμάτησε εύκολα ο Τοχούρογλου. 

Στο 42' από σέντρα του Μαλαδένη από τα δεξιά, ο Μίετσελ πήρε την κεφαλιά αλλά ο Πιζανόφσκι μπλόκαρε, στην καλύτερη επιθετική μας ενέργεια στο 45λεπτο.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου (45') ο Λουτσιάνο μπήκε στην περιοχή μας, αλλά στο τετ α τετ με τον Τοχούρογλου, σκόνταψε μόνος του και έχασε μια καλή ευκαιρία! 

Η Ξάνθη μπήκε πιο καλά στην επανάληψη και είχε 1-2 μικροευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, κάτι που έκανε όμως τελικά ο Αρμάντο Φουτσίνι! 

Στο 62’ ο Θεοδωρίδης βρήκε τον Σαλπιγγίδη στην πλάτη της άμυνας, ο Πιζανόφσκι με τα πόδια απέκρουσε και ο Φουτσίνι που πήρε το ριμπάουντ πέτυχε το γκολ που έδωσε το τρίποντο στον Δικέφαλο, με την Ξανθη να διαμαρτύρεται για οφ σάιντ που όντως υπήρχε στην μπαλιά του Θεοδωρίδη στον Σαλπιγγίδη που ήταν ακάλυπτος …
Ακολούθησαν δύο λάθος υποδείξεις οφ σάιντ από τον ίδιο βοηθό σε παίκτες μας (Μίετσελ - Καραδήμος) που δεν ήταν. Την ώρα που έφευγαν στην πλάτη της άμυνας της Ξάνθης… 

Στο τελευταίο μισάωρο του παιχνιδιού δεν άλλαξε κάτι, ο ΠΑΟΚ πήρε την πέμπτη του νίκη σε έξι παιχνίδια με τον Καραγεωργίου στον πάγκο του αφήνοντας την Ξάνθη στην Πέμπτη, ενώ δεν έλειψε και η ανακοίνωση διαμαρτυρίας από πλευράς Ξάνθης με ειρωνικά σχόλια για τον Γερμανάκο και τον βοηθό του.
 
Οι συνθέσεις:
 
ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Κουτσόπουλος (31' Καραδήμος), Ουντέζε, Καρυπίδης, Μέγκαχεντ, Μαλαδένης, Ζωγραφάκης (46' Ανδράλας), Θεοδωρίδης, Φουτσίνι, Σαλπιγγίδης (88' Εγκωμίτης), Μίετσελ.
 
Ξάνθη: Πιζανόφσκι, Ζαπρόπουλος, Σίκοφ, Άντζας, Τοροσίδης (89' Μπαϊκαρά), Λουτσιάνο, Γαρπόζης, Βόζαμπαλ, Μαχράτζε, Πρίττας (88' Κάραμπας), Λαμπριάκος. 

Δηλώσεις:

Δημήτρης Ζωγραφάκης: «Κατά την προσωπική μου άποψη τα ημίχρονα ήταν μοιρασμένα, η Ξάνθη ήταν καλύτερη στο πρώτο και εμείς στο δεύτερο».

Γιώργος Θεοδωρίδης: «Δεν παίχτηκε καθόλου καλό ποιοτικό ποδόσφαιρο, θελήσαμε πιο πολύ τη νίκη και ήταν φανερό πως θα κέρδιζε αυτός που θα πετύχαινε το γκολ, αυτός που ήθελε περισσότερο τη νίκη. Εμείς παλεύουμε τα παιχνίδια και τα δίνουμε όλα για τη νίκη. Η ουσία είναι οι τρεις βαθμοί, κοιτάμε τώρα την ΑΕΚ και πάμε για να την κερδίσουμε».

Νίκος Καραγεωργίου: «Δεν παίξαμε το καλύτερό μας παιχνίδι, παρόλα αυτά όμως κερδίσαμε και θεωρώ πως οι καλές ομάδες, ακόμη και όταν δεν παίζουνε καλά πρέπει να κερδίζουνε. 
 
Συνεχίζουμε, έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι, πάμε στην Αθήνα να παίξουμε με την ΑΕΚ και ελπίζουμε ότι και από εκεί θα φύγουμε νικητές (ήττα με 2-0 στις 10/4/2005)».

Αρμάντο Φουτσίνι: «Το πιο σημαντικό ήταν η νίκη μας σήμερα, πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια ως το τέλος και μετά θα δούμε που βρισκόμαστε».

* Τη σεζόν 2004-2005, ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στην 5η θέση, συγκεντρώνοντας σε 30 ματς, 46 βαθμούς, με 13 νίκες - 7 ισοπαλίες - 10 ήττες. Τέρματα 43-39.

* Η χρονιά ξεκίνησε με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο μας (2 παιχνίδια, 1 νίκη - 1 ήττα), ακολούθησε ο ... Ρολφ Φρίγκερ (16 ματς, 6 νίκες - 4 ισοπαλίες - 6 ήττες) και ολοκληρώθηκε με τον Νίκο Καραγεωργίου (12 ματς, 6 νίκες - 3 ισοπαλίες - 3 ήττες).

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.500!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.500...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4