Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

29 Απριλίου 2018

Ήττα στο Περιστέρι για τον νωχελικό ΠΑΟΚ (2007)

Σαν σήμερα στις 29/4/2007, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στο Περιστέρι τον Ατρόμητο Αθηνών, σε παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, της περιόδου 2006-2007...

Ο Δικέφαλος με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο του, μπροστά σε 2.000 θεατές (1.638 τα εισιτήρια), γνώρισε την ήττα με 2-1, μετά από απαράδεκτη εμφάνιση, από μια ομάδα που πάλευε για τη σωτηρία της.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5', όταν μετά από κόρνερ του Λουτσιάνο από τα δεξιά, ο Κορακάκης πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά νίκησε τον Ντάνι Φερνάντες.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε στην ισοφάριση στο 20' με τον Χριστοδουλόπουλου (κοντινό πλασέ), που αξιοποίησε την εξαιρετική μπαλιά του Τόργκελε (!). 

Δύο λεπτά αργότερα (22') το δυνατό σουτ του Βαγγελή πέρασε πάνω από το δοκάρι του Μιχαηλίδη, ενώ στο 47’ η κεφαλιά του Κουτσοσπύρου μετά από σέντρα του Γελαδάρη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι μας.
 
Στο 53' ο Παντελής Κωνσταντινίδης είδε την 2η κίτρινη κάρτα του διαιτητή Τεροβίτσα για επικίνδυνο παιχνίδι και αποβλήθηκε, αφήνοντας την ομάδα με "10".

Το γκολ που έδωσε τη νίκη στον Ατρόμητο, σημειώθηκε στο 57' του παιχνιδιού, με καρφωτή κεφαλιά του Κουτσοσπύρου, μετά από σέντρα του Κατεμή…
 
Στο 92' ο Χαραλάμπους είδε την 2η κίτρινη στο ματς (την επεδίωξε) και αποβλήθηκε.

Από πλευράς ΠΑΟΚ ξεχώρισαν οι Αραμπατζής, Χριστοδουλόπουλος και από τον Ατρόμητο οι Λουτσιάνο, Κατεμής, Γελαδαρης.
Οι συνθέσεις:
 
Ατρόμητος: Μιχαηλίδης, Ιωάνου, Γελαδάρης, Ολιβέιρα, Κατεμής, Μαγκντί, Κορακάκης (90' Σανοκό), Ρόβας (46' Γεωργίου), Κριπιντίρης, Λουτσιάνο, Κουτσοσπύρος (63' Λαζανάς). 
 
ΠΑΟΚ: Φερνάντες, Αραμπατζής, Χαραλάμπους, Μπαρκαουάν, Μελίσσης, Γεωργιάδης (74’ Γιασεμή), Μουμίν (80’ Γκονζάλες), Κωνσταντινίδης, Βαγγελής, Χριστοδουλόπουλος, Τόργκελε.

Η βαθμολογία μετά τα παιχνίδια της 29ης αγωνιστικής
* Τη σεζόν 2006-2007, ο ΠΑΟΚ με πολλά προβλήματα στην πλάτη του, τερμάτισε στην 6η θέση έχοντας 45 βαθμούς, με τέρματα 32-29. Συνολικά μέτρησε 13 νίκες, 6 ισοπαλίες, 11 ήττες.

* Η χρονιά ξεκίνησε με τον Ρουμάνο Ίλιε Ντουμιτρέσκου, ακολούθησε ο Σέρβος Μόμτσιλο Βούκοτιτς και στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος πήγε την ομάδα ως το τέλος της σεζόν...

* Στην αρχική εικόνα, μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, της περιόδου 2006-2007, όπως είχε παραταχτεί σε παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4