Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

28 Φεβρουαρίου 2018

Οργή λαού κατά του Φακή (1973)

Σαν σήμερα στις 28/2/1973, μια πρωτοφανής εκδήλωση διαμαρτυρίας από 35.000 κόσμο εξελίχτηκε στην Τούμπα, λίγες μόνο μέρες μετά την αλήστου μνήμης σφαγή χωρίς αναισθητικό του ΠΑΟΚ από τον Φακή στο "Γ. Καραϊσκάκης" ...
35.000 κόσμος κατέκλυσαν τις εξέδρες του γηπέδου για να διαμαρτυρηθούν κατά του κόκκινου κατεστημένου (διαχρονική αξία λέμε!), που φρόντισε στις 25/2 να κάνει επίδειξη δύναμης με κύριο εκφραστή ένα διαιτητικό πιόνι, τον Νίκο Φακή!
Εκείνη τη μέρα είχε διοργανωθεί στην Τούμπα φιλικό παιχνίδι με τον Ηρακλή, όμως όλοι ασχολιόταν με τον Γουλανδρή και την πιο μισητή ομάδα που υπάρχει στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα!

Την ομάδα που με το έτσι θέλω έκλεβε πρωταθλήματα με όποιον τρόπο μπορούσε, καταπατώντας τα πάντα! Μήπως μετά από τόσα χρόνια έχει αλλάξει κάτι και δεν το πήραμε πρέφα;
Ας τα πάρουμε ένα ένα. Ο ΠΑΟΚ κατέβηκε στο γήπεδο με πολλούς αναπληρωματικούς, ο Ηρακλής πήρε τη νίκη με 0-1, χάρη σε γκολ που σημείωσε με κεφαλιά ο Κουτρουμπέλης στο 34’, όμως ελάχιστοι ασχολήθηκαν με το παιχνίδι!
Για την ιστορία οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Στέφας, Βούλγαρης (74’ Παπαφωτίου), Πέλλιος, Φουντουκίδης (46’ Καλιφούλης), Παπαδόπουλος, Τερζανίδης, Παρίδης, Μπέλλης (69’ Αναστασιάδης), Βουζουνεράκης (58’ Τσακιρόπουλος), Παναγής, Παράσχος (71’ Κόπανος)

Ηρακλής: Δινόπουλος, Τουμπόγλου, Ζαφειρίδης, Σεντελίδης (67’ Καλτσίδης), Μπατάκης (67’ Θεοδοσιάδης), Χαλιαμπάλιας, Δεληγιάννης, Ροκίδης, Κουτρουμπέλης, Αϊδινίου (46’ Ποντίκης), Γκέσιος,

Πανό και φωνές διαμαρτυρίας από όλο το γήπεδο συνέθεταν το σκηνικό που εμφανίστηκε εκείνη τη μέρα στην Τούμπα, όπως μπορείτε να δείτε και στις εικόνες που υπάρχουν στο κείμενο!

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4