Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

17 Ιανουαρίου 2018

Δίκαιη λευκή ισοπαλία στο "Σίτυ" (2004)

Σαν σήμερα στις 17/1/2004, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας το Αιγάλεω, για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της περιόδου 2003-2004

Το παιχνίδι έγινε παρουσία 2.000 περίπου θεατών (1.568 τα εισιτήρια), ανάμεσά τους και 200 οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι βρέθηκαν στην ίδια θύρα (θύρα 1) με τους οργανωμένους του Αιγάλεω χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό παρατράγουδο!

Μάλιστα όσοι βρέθηκαν εκείνο το απόγευμα στο Σίτυ, πήραν εισιτήρια από τον Σύνδεσμο Φίλων του Αιγάλεω, μπήκαν στο γήπεδο χωρίς διακριτικά (κασκόλ, σημαίες), ενώ 16 άτομα που είχαν μαζί τους κασκόλ, βρέθηκαν στο τμήμα και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερα, σε μια εποχή που απαγορευόταν οι μετακινήσεις.     

Ήταν το ντέρμπι της αγωνιστικής, καθώς οι δύο αντίπαλοι βρισκόταν στην 3η και 4η θέση αντίστοιχα, με τις ομάδες να έχουν στο παιχνίδι η καθεμιά τα δικά της διαστήματα υπεροχής, δίνοντας παράλληλα έμφαση στα μετόπισθεν.
Ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε να απειλήσει κυρίως από τα αριστερά με τον δραστήριο Σαλπιγγίδη και στο 36ο λεπτό είχε μια πολύ καλή διπλή ευκαιρία με τους Σαλπιγγίδη – Γιασεμάκη να πιάνουν κεφαλιές από καλές θέσεις, αλλά να αστοχούν. 
 
Νωρίτερα ο Αγρίτης στο 17’ και Φωτάκης στο 23’, απείλησαν για πρώτη φορά για λογαριασμό των γηπεδούχων,  στην πρώτη περίπτωση απέκρουσε ο Τοχούρογλου, ενώ στη δεύτερη η μπάλα πέρασε άουτ.

Μικροευκαιρίες για τις δύο ομάδες χάθηκαν στην επανάληψη, γκολ δεν μπήκε σε καμιά από τις δύο εστίες μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Κασναφέρη, με τις ομάδες να μοιράζονται τελικά βαθμούς και εντυπώσεις…
Οι συνθέσεις:

Αιγάλεω (Χατζάρας): Κλάεβιτς, Παπουτσής, Αλεξόπουλος, Χλωρός (77’ Χατζής), Αγρίτης, Φωτάκης (93’ Άγγος), Μπάρκογλου, Χρήστου, Σκοπελίτης, Ψωμάς, Μουστογιάννης (87’ Γκουγκουλάκης).

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Τοχούρογλου, Κουτσόπουλος, Βόκολος, Φουτσίνι, Χασιώτης (90’ Κοντέων), Ουντέζε, Κούτσης, Καρυπίδης (50’ Θεοδωρίδης), Χάγκαν (56’ Σπάσιτς), Σαλπιγγίδης, Γιασεμάκης.       

Δηλώσεις:

Άγγελος Αναστασιάδης: "Είχαμε πει πως μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, μας περιμένει ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι με μια δυνατή και πειθαρχημένη ομάδα όπως το Αιγάλεω, που έχει έναν πολύ καλό προπονητή. 
 
Ήμασταν προσγειωμένοι και κυνηγήσαμε τη νίκη, αλλά πρέπει να πω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Αν και φέραμε το ματς στα μέτρα μας, δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Πουλήσαμε πολλές φορές την μπάλα, ενώ δεν τελειώσαμε τις φάσεις".
 
Λεωνίδας Βόκολος: "Ήρθαμε στην Αθήνα για τη νίκη, αλλά η ισοπαλία είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα".

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4